Účast na E3 potvrzují další giganti, uvidíme Segu, Bandai Namco i Activision
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Účast na E3 potvrzují další giganti, uvidíme Segu, Bandai Namco i Activision

Účast na E3 potvrzují další giganti, uvidíme Segu, Bandai Namco i Activision

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 4. 2021 10:54 2

Letošní rok bude z hlediska herních konferencí překvapivě nabitý. I přes stávající koronavirové restrikce se proti sobě v létě postaví Summer Game Fest Geoffa Keighleyho a virtuální verze slavné E3, která se vrací po roční odmlce. Právě té se už nějakou dobu prorokoval neúspěch a postupná ztráta zájmu hráčů i vydavatelů, zdá se však, že se organizátorům opět daří lákat velká jména.

Reklama

  • Aktualizace seznamu potvrdila další účastníky letošní E3
  • Jde o společnosti Sega, Bandai Namco a Activision

Do seznamu účastníků letošní digitální E3 totiž přibyly hned tři firmy, které v průmyslu tahají za ty nejtlustší nitky. Těšit se můžeme na Segu, která má na letošek (po nebo během léta) naplánovaný jen Humankind a Total War: Warhammer III. O něco bohatší lineup má zatím Bandai Namco, i tam se ale zřejmě dočkáme oznámení nových titulů a projektů.

Asi nejzajímavějším nově potvrzeným účastníkem je Activision. Teoreticky bychom se mohli dočkat ukázky nového druhoválečného Call of Duty.

Letošní E3 proběhne 15. až 17. června v čistě online prostředí. Pro všechny diváky bude navíc dostupná úplně zdarma. Vedle zmíněných nových společností uvidíme i dříve potvrzený Xbox, Ubisoft, Nintendo, Capcom nebo Warner Bros.. Tradičně bude chybět EA a Sony.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama