Finalmouse dle úniků chystá naprosto unikátní klávesnici. Nabídne dynamické motivy poháněné Unreal Enginem
i Zdroj: Finalmouse
Hardware Novinka Finalmouse dle úniků chystá naprosto unikátní klávesnici. Nabídne dynamické motivy poháněné Unreal Enginem

Finalmouse dle úniků chystá naprosto unikátní klávesnici. Nabídne dynamické motivy poháněné Unreal Enginem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 11. 2022 14:38 1

Výrobce hardwaru Finalmouse, známý pro své unikátní prémiové myši, se zřejmě chystá změnit svět herních periferií. Dle úniku prototypu chystané klávesnice totiž přinese efektní dynamické motivy díky obrazovce zabudované do šasi. Efekty mají přitom běhat na Unreal Engine.

Reklama

  • Výrobce prémiových periferií Finalmouse dle úniku chystá klávesnici s dynamickými motivy na Unreal Enginu
  • K odhalení zřejmě dojde 17. prosince a technologie má být ještě lepší, než na videu

Uniklé video ukazuje, jak na klávesnici mírumilovně plují pestrobarevní kapříci. Dle autora příspěvku a esportového novináře Jakea Luckyho jde o do značné míry inovativní technologii. Dle dalších informací má mechanická klávesnice používat vlastní procesor i grafický čip a po spuštění prodeje bude možné stahovat další motivy z katalogu na Steamu. K dispozici budou varianty s 2K i 4K displeji. 

Samotný výrobce únik nepopřel, naopak poznamenal, že jde o starý prototyp, a že současná podoba technologie je ještě výrazně působivější. Finalmouse už na začátku letošního roku lákal na to, že pro svět herních klávesnic chystá něco přelomového. Dle odpovědi na Twitteru zřejmě k oficiálnímu odhalení dojde 17. prosince.

Lze předpokládat, že půjde o pořádně drahou legraci. Ikonická myš výrobce Starlight Pro se prodává za 190 dolarů, tedy v přepočtu 4700 korun. Starší a levnější varianty myší se pohybovaly kolem 70 až 120 dolarů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama