Exploze kam se podíváš. Do Helldivers 2 míří nové zbraně a vybavení
i Zdroj: PlayStation Studios / Sony Interactive Entertainment / Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Novinka Exploze kam se podíváš. Do Helldivers 2 míří nové zbraně a vybavení

Exploze kam se podíváš. Do Helldivers 2 míří nové zbraně a vybavení

David Bernard

David Bernard

6. 4. 2024 16:00

Kooperativní akce Helldivers 2 patří i po dvou měsících mezi nejhranější hry na populární platformě Steam. Již 11. dubna do hry dorazí nová várka vybavení, a to prostřednictvím prémiového warbondu Democratic Detonation. Milovníci explozí budou v sedmém nebi.

Reklama

  • Do Helldivers 2 míří nové prémiové zbraně a vybavení
  • Warbond Democratic Detonation vychází 11. dubna 2024
  • Jedná se o placený dodatečný obsah
  • Warbond lze nicméně pořídit i za měnu, kterou je možné získat během hraní
  • Těšit se můžete na nové zbraně, zbroj a mnoho dalšího

Bojové nasazení hrdinných Helldiverů nepolevuje ani dva měsíce od prvního výsadku na brouky prolezlých planetách. Super Země může být pyšná. Přeživší z Malevelon Creek si s sebou sice nesou mimo zranění i šrámy na duši, ale vůle prosazovat demokracii je den ode dne silnější. Herní komunita, která se okolo únorového hitu Helldivers 2 utvořila, nepřestává překvapovat a hráči dílo od švédských vývojářů z Arrowhead Game Studios vyloženě zbožňují. S Terminidy a Automatony nicméně není lehké pořízení a jejich eliminace vyžaduje pořádný arzenál. S tím statečným obráncům demokracie pomůže nový warbond, nesoucí název Democratic Detonation. Věřte, že o výbuchy rozhodně nebude nouze.

Ačkoliv se v případě warbondu Democratic Detonation jedná o placený dodatečný obsah, hráči si na něj mohou vydělat i během misí. K likvidaci mimozemské havěti poslouží nové primární zbraně, jako např. BR-14 Adjudicator Rifle, R-36 Eruptor Rifle čí výbušná kuše CB-9 Exploding Crossbow. Příruční granátomet GP-31 Grenade Pistol pak pořádně zatopí i těm nejzarputilejším emzákům. Do boje se nicméně nemůžete vydat bez pořádné ochrany. S tím vám pomohou nové zbroje CE-27 Ground Breaker, CE-07 Demolition Specialist a FS-55 Devastator. Warbond Democratic Detonation do hry dorazí již 11. dubna 2024. Kooperativní akce Helldivers 2 vyšla 8. února 2024, a to na PC a herní konzoli PlayStation 5. I přes počáteční a poměrně dlouhotrvající technické potíže se hře náramně daří, o čemž svědčí i více jak 8 milionů prodaných kopií.

Ocel a destrukce. Hráči Helldivers 2 zpřístupnili mechanické pomocníky
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment / PlayStation Studios / Arrowhead Game Studios

Ocel a destrukce. Hráči Helldivers 2 zpřístupnili mechanické pomocníky

Boj za demokracii pokračuje. Hráčům kooperativního hitu Helldivers 2 se podařilo osvobodit chladné pláně planety Tien Kwan,…

9. 3. 2024 13:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama