Epic rozdává roguelite survival 20 Minutes Till Dawn
i Zdroj: Erabit / Flanne
20 Minutes Till Dawn Novinka Epic rozdává roguelite survival 20 Minutes Till Dawn

Epic rozdává roguelite survival 20 Minutes Till Dawn

David Bernard

David Bernard

2. 1. 2024 17:40

Další hrou, kterou si můžete až do zítřejšího odpoledne přidat zdarma do knihovny Epic Games Store, je roguelite survival 20 Minutes Till Dawn. Dokážete odolat vlnám nepřátel a přežít až do rozbřesku?

Reklama

  • Epic rozdává roguelite survival 20 Minutes Till Dawn
  • Čeká vás boj o přežití
  • Hru si do knihovny Epic Games Store můžete zdarma přidat až do 3. ledna (16:59)

Společnost Epic Games pokračuje v rozdávání her. Po včerejším logickém titulu Escape Academy se o slovo hlásí silně stylizovaný roguelite survival 20 Minutes Till Dawn. V něm se pustíte do křížku se zdánlivě nekonečnými zástupy nepřátel, kteří se vás v posledních chvílích před rozbřeskem budou snažit eliminovat. K přežití vám pomůže nepřeberné množství buildů a zbraní. Do likvidace temných stvoření se můžete pustit například pomocí brokovnice, kouzel či magického kopí.

Za utržené zkušenosti lze odemknout různorodá vylepšení, jenž vám pomohou v cestě za prvními paprsky slunce. 20 Minutes Till Dawn využívá systému aktivního postupu hrou, který se ukládá napříč všemi pokusy. Díky získaným runám se bude zvyšovat vaše celková síla a pokud se vám podaří zabít některého z bossů, ze souboje se odnesete knihy, které vám zpřístupní velmi významné upgrady. Indie titul 20 Minutes Till Dawn si do knihovny Epic Games Store můžete přidat až do zítřejšího odpoledne (3. ledna, 16:59). Hra je dostupná pro PC, Mac, Nintendo Switch, Android a iOS. Časově omezená akce se týká pouze PC verze.

Únik zřejmě prozrazuje další hry zdarma v obchodě Epic Games Store
i Zdroj: Eidos Montreal / Marvel

Únik zřejmě prozrazuje další hry zdarma v obchodě Epic Games Store

Rogue-like survival, akční adventura od studia Asobo nebo adaptace oblíbené komiksovky, tak údajně vypadá další nálož her…

1. 1. 2024 11:45
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama