Vítejte v dystopické budoucnosti. Epic rozdává frenetickou akci, která vám nic nedaruje
i Zdroj: 505 Games / One More Level / Slipgate Ironworks
Ghostrunner Novinka Vítejte v dystopické budoucnosti. Epic rozdává frenetickou akci, která vám nic nedaruje

Vítejte v dystopické budoucnosti. Epic rozdává frenetickou akci, která vám nic nedaruje

David Bernard

David Bernard

31. 12. 2023 17:50

Společnost Epic Games pokračuje v rozdávání her zdarma. Dnešní titul potěší zejména milovníky frenetické akce, dystopické budoucnosti a žánru kyberpunk. Akční sci-fi hra Ghostrunner potrápí vaši reakční dobu a nic vám nedaruje.

Reklama

  • Epic rozdává frenetickou akci Ghostrunner
  • Titul ocení převážně milovníci dystopické budoucnosti a žánru kyberpunk
  • Hra pořádně potrápí vaše reflexy
  • Kyberpunkovou jízdu si do knihovny Epic Games Store můžete zdarma přidat do zítřejšího odpoledne (1. ledna 2024, 16:59)

Ačkoliv jsme se během letošní vánoční akce, napříč kterou společnost Epic Games rozdává hry zdarma, dočkali velkého množství menších titulů, ke slovu se dostalo i několik známějších kousků. Jedním z nich je bezesporu i frenetická sci-fi akce Ghostrunner, kterou si až do zítřejšího odpoledne (16:59) můžete přidat do knihovny Epic Games Store. Ghostrunner nabízí rychlou akci z pohledu první osoby, naplněnou velkou porcí násilných výjevů. Děj hry je zasazen do vzdálené dystopické budoucnosti. Tvůrci ze studií One More Level a Slipgate Ironworks se notně inspirovali kyberpunkovým žánrem, což je vidět hned na první pohled.

Vaším cílem bude infiltrace obří Dharma Tower, která slouží jako útočiště pro poslední zbytky lidstva. Jakožto mrštný zabiják jste hnáni touhou po pomstě a se způsobem, jakým vládne obávaná “klíčnice” Mara, rozhodně nesouhlasíte. Vaším nejvěrnějším společníkem při cestě na vrchol Dharma Tower bude mono-molekulární katana a reflexy, za něž by se nemuseli stydět ani ti nejagilnější zástupci dávno vyhynulé zvířecí říše. Kyberpunková řežba Ghostrunner vyšla již v roce 2020, a to na PC, Nintendo Switch a herní konzole současné i minulé generace. Nedávno na obrazovky herních strojů doputovalo pokračování v podobě Ghostrunner 2.

Dodatečné plány pro Ghostrunner 2 odhaleny
i Zdroj: 505 Games

Dodatečné plány pro Ghostrunner 2 odhaleny

Pokračování oblíbené kyberpunkové akce Ghostrunner se kvapem blíží. Do futuristického města se vydáme již 26. října, a to na…

22. 10. 2023 12:10
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama