Epic rozdává First Class Trouble a další dvě hry. Příští týden si procvičíte psaní všemi deseti
i Zdroj: Invisible Walls / Versus Evil
Novinka Epic rozdává First Class Trouble a další dvě hry. Příští týden si procvičíte psaní všemi deseti

Epic rozdává First Class Trouble a další dvě hry. Příští týden si procvičíte psaní všemi deseti

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 1. 2023 08:43

Obchod pod správou společnosti Epic Games většinou každý týden nabízí dvě hry zdarma, tentokrát jsou však v nabídce hned tři kousky.

Reklama

  • V bezplatné nabídce Epic Games Store najdete First Class Trouble, Divine Knockout a Gamedec
  • Hry jsou k dispozici do 19. ledna
  • Pak přijde na řadu Epistory

Pojďme se rovnou podívat na první hru, o níž víme už od minulého týdne. Jedná se o First Class Trouble z konce roku 2021. Vesmírná kocábka poháněná umělou inteligencí sice letěla pod radarem, takže se o ní tolik nemluvilo, potenciál ale rozhodně má. Potěší především hráče se slabostí pro asynchronní multiplayer.

Jako další se nabízí Divine Knockout, vskutku netradiční bojovka. Oproti ostatním mlátičkám se odlišuje především třetí dimenzí, na svého hrdinu totiž hledíte z pohledu třetí osoby. Úkol je ale jasný - oslabit protivníka a v ideálním případě ho odpálit mimo hranice arény.

Jako poslední se hlásí izometrické RPG Gamedec. Zde se navléknete do kabátu soukromého očka a pustíte se do vyšetřování neobvyklých případů. Jde totiž o zločiny spáchané ve virtuálních světech. Pokud máte v oblibě kyberpunk, pak jde o skvělou volbu.

A výhled na příští týden? V něm zatím figuruje Epistory. K hraní vám bude stačit klávesnice, jelikož se dění posouvá skrze slova, která skutečně napíšete. Pak už stačí vědět, že se budete starat o dívku jezdící na přerostlé lišce. Zkrátka unikát. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama