Druhá sezóna seriálu Halo byla dotočena. Vyjde během příštího roku
i Zdroj: Paramount
Novinka Druhá sezóna seriálu Halo byla dotočena. Vyjde během příštího roku

Druhá sezóna seriálu Halo byla dotočena. Vyjde během příštího roku

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 5. 2023 13:12

Herec Pablo Schreiber na svém instagramovém profilu potvrdil, že padla poslední klapka při natáčení druhé série seriálové adaptace stříleček Halo. Podle informací magazínu movesr.net by postprodukce měla zabrat hodně času a s premiérou se počítá až někdy po únoru příštího roku. Podobně jako v případě první sezóny se na seriál podívají předplatitelé služby Paramount+, u nás SkyShowtime.

Reklama

  • Pablo Schreiber potvrdil, že skončilo natáčení druhé série Halo
  • Vyjde někdy po únoru 2024

Natáčení bylo ukončeno v maďarské Budapešti, štáb ale zavítal také na Island a kromě evidentních fotek z dovolené zaznamenal Pablo Schreiber na Instagramu i cestu do Švýcarska.

“Za každým hercem v každém televizním pořadu nebo filmu, který sledujete, stojí tým umělců, kteří se snaží, aby byl tento výkon možný. Tohle je můj tým. Každý z členů se stará o zásadní věci, bez kterých bych nebyl schopen svou roli zahrát. Všichni jsou to talentovaní umělci,” poděkoval herec zbytku štábu v popisku fotky z posledního natáčecího dne.

K seriálu se připojili dva noví herci v podobě Josepha Morgana a Talie Perez. Kromě toho se vrátil celý původní ansámbl, včetně nepříliš populární postavy Kwan Ha, ztvárněné herečkou Yerin Ha. Vedoucím natáčení a výkonným producentem je David Wiener. Na seriálu se také z pozicí producentů stále podílí Steven Spielberg a bývalá ředitelka studia 343 Industries Bonnie Ross.

Seriálové Halo je nadějné. Zatím ale neví, čím by vlastně chtělo být
i Zdroj: Paramount

Seriálové Halo je nadějné. Zatím ale neví, čím by vlastně chtělo být

31. 5. 2022 12:20
2

Master Chief po deseti letech konečně přistál i na obrazovkách televizí v seriálové adaptaci Halo. V čem se Paramountu…

První série měla premiéru na začátku loňského roku a i přes světlé momenty nešlo o vyloženě úspěšnou záležitost, především kvůli nepříliš věrné adaptaci a drhnoucímu scénáři. Ještě před premiérou ale byla potvrzena druhá sezóna, která zřejmě kvalitou rozhodne o tom, jestli bude seriál dále pokračovat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama