Dragonflight pro World of Warcraft vyjde skutečně letos ve třech různých verzích
i Zdroj: Blizzard
World of Warcraft: Dragonflight Novinka Dragonflight pro World of Warcraft vyjde skutečně letos ve třech různých verzích

Dragonflight pro World of Warcraft vyjde skutečně letos ve třech různých verzích

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 6. 2022 13:09 2

Studio Blizzard oficiálně potvrdilo, že připravovaný datadisk Dragonflight pro kultovní MMORPG World of Warcraft vyjde ještě během letošního roku. Nabídne celkem tři různé digitální edice, kromě té obyčejné také vylepšené Heroic a Epic, a nejdražší fyzickou variantu se zajímavými hmatatelnými bonusy.

Reklama

  • Blizzard potvrdil, že Dragonflight pro World of Warcraft vyjde letos
  • Nabídne tři různé digitální a jednu fyzickou sběratelskou verzi

Základní edice hráče vyjde na 50 eur (v přepočtu zhruba 1 230 českých korun) a kromě samotné hry obsahuje speciálního peta. Lepší Heroic edice za 70 eur (zhruba 1730 korun) přinese navíc rychlý boost jedné postavy na dosavadní maximální úroveň 60, speciálního mounta a dalšího exkluzivního peta. Nejdražší Epic edice hráči za 90 eur (zhruba 2220 korun) věnuje ještě nový efekt použití hearthstonu, speciální transmogy a bonusových 30 dní předplaceného herního času. Fyzická sběratelská edice obsahuje právě Epic variantu hry v krabičce společně s artbookem v pevné vazbě, podložkou pod myš a sběratelskými připínáčky. Ta už vyjde na 130 eur (asi 3200 korun).

Rozšíření Dragonflight přinese novou oblast Dragon Isles skrytou kdesi v oceánech Azerothu, s čtyřmi oblastmi. Samozřejmostí jsou nové příběhy, questové linie, dungeony, raidy i vybavení. Novinkou bude povolání Evoker a rasa Dracthyr, přičemž existuje pouze kombinace obou. Evokerem se tedy nemůže stát žádná jiná rasa a mezi Dracthyry najdete pouze Evokery. To je vůbec první takto exkluzivní kombinace v historii WoW. Evokeři budou zastávat roli damage dealerů, nebo healerů.

Součástí bude také úplně nový systém ovládání létajících mountů, tedy draků, historicky druhá kompletní předělávka talentových stromů, vylepšení zkostnatělých profesí nebo modernizace grafického rozhraní.

Blizzard potvrzuje expanzi Dragonflight pro World of Warcraft
i Zdroj: Blizzard

Blizzard potvrzuje expanzi Dragonflight pro World of Warcraft

Dnes večer nám Blizzard konečně odhalil novou expanzi pro World of Warcraft. Potvrzuje se spekulované jméno Dragonflight i…

19. 4. 2022 20:32

Konkrétní datum vydání se dozvíme snad během léta.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama