Blizzard potvrzuje expanzi Dragonflight pro World of Warcraft
i Zdroj: Blizzard
Novinka Blizzard potvrzuje expanzi Dragonflight pro World of Warcraft

Blizzard potvrzuje expanzi Dragonflight pro World of Warcraft

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 4. 2022 20:32

Dnes večer nám Blizzard konečně odhalil novou expanzi pro World of Warcraft. Potvrzuje se spekulované jméno Dragonflight i další informace, celkový balíček ale vývojáři u stolu představili poměrně komplexně s jasnou zprávou – vše bylo postaveno na základě odezvy od hráčů.

Reklama

  • Blizzard oznamuje expanzi Dragonflight pro World of Warcraft
  • Dodatek přinese spoustu novinek, včetně nových lokací či hybridní rasy-třídy
  • Dojde na návrat stromu schopností

Expanze Dragonflight se odehrává na Dragon Isles, zapomenuté zemi, o které deset tisíc let nikdo nevěděl. Jediné zmínky byly legendy, soubory ve hře či občasné zmínění v dialozích. Určitá událost ale zemi opět otevřela a ohlásila návrat draků – a my budeme muset zjistit celou historii této země.

Expanze přinese úplnou novinku, a to hybrida rasy a třídy. Rasa Dracthyr jsou draci chodící po dvou nohách, přičemž jedinou možnou třídou je Evoker. Obě vlastnosti jsou navzájem exkluzivní a nebude možné je hrát jinak. Hráč se bude moci přeměnit jak na draka, tak do „lidské“ podoby. Dracthyrové se mohou soustředit buď na udělování poškození či léčení svých kolegů, přičemž hráč si může vybrat, zdali se připojí k Hordě či Alianci. Expanze přinese pět nových oblastí včetně nové startovací.

To samozřejmě není vše. Studio přislíbilo, že se mezi mounty nově objeví draci, s nimiž budeme moci lítat – a vývojáři si prý s létáním pořádně vyhráli. Půjde o schopnost, kterou se budeme muset naučit, do létání se projevuje i hybnost, různé otočky či střemhlavé propady. Do hry se vrátí stromy schopností, přepracují se profese a Blizzard oznámil také přepracování UI. Datum vydání Dragonflight neznáme, brzy by ale mělo přijít alfa testování. Jedno datum ale přeci jen padlo – a to pro expanzi Wrath of the Lich King do Classicu, která dorazí v letošním roce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama