Dohrání Dragon Age: The Veilguard vám zabere i 100 hodin
i Zdroj: Electronic Arts / BioWare
DA: The Veilguard Novinka Dohrání Dragon Age: The Veilguard vám zabere i 100 hodin

Dohrání Dragon Age: The Veilguard vám zabere i 100 hodin

David Bernard

David Bernard

Již 31. října se dočkáme vydání fantasy RPG Dragon Age: The Veilguard. Tvůrci nyní nakousli téma herní doby. Ta bude oproti předešlému dílu menší, ale pokud se rozhodnete plnit veškerý obsah, který hra nabídne, počítejte s pořádnou řádkou propařených večerů.

Reklama

  • Dragon Age: The Veilguard odhalilo herní dobu
  • Kompletní průchod hrou vám zabere i 100 hodin
  • Hlavní příběhová linka vystačí na zhruba 40 hodin
  • Tvůrci údajně preferují kvalitu nad kvantitou
  • Hra dorazí 31. října 2024

Na konci října dorazí fantasy dobrodružství Dragon Age: The Veilguard, které nás vezme na výpravu do nebezpečného světa Thedas. Pokud jste hráli předchozí díly, jistě vás bude zajímat herní doba. Koneckonců s podzimem přichází období dlouhých a sychravých večerů, které vyloženě svádí k častému usedávání před obrazovku. Čas určený pro videohry se tak u mnoha příznivců tohoto stylu zábavy navyšuje. YouTube kanál jménem „NorZZa" nyní přišel s rozhovorem, ve kterém se mimo jiné dozvídáme, jak dlouho dohrání Dragon Age: The Veilguard zabere.

Pokud se rozhodnete splnit všechen dostupný obsah, počítejte se 100 hodinami herní doby. Dragon Age: The Veilguard bude tudíž kratší jak Dragon Age: Inquisition, které svou délkou spoustu hráčů odradilo. V případě, že se budete držet pouze hlavní příběhové linky, herní doba se znatelně zkrátí, a to na zhruba 40 hodin. Velká část hry se tak evidentně zaměřuje na vedlejší úkoly a průzkum rozličných lokací. Tvůrci ze studia BioWare se tentokrát údajně zaměřili na preferování kvality nad kvantitou. Dragon Age: The Veilguard bude rozděleno do tří aktů, z nichž první zabere nejvíce času. Vedlejší aktivity se zaměří na šest herních frakcí a společníky hlavního hrdiny. Dragon Age: The Veilguard dorazí 31. října 2024, a to na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Dragon Age: The Veilguard dorazí na konci října
i Zdroj: Electronic Arts / BioWare

Dragon Age: The Veilguard dorazí na konci října

Na podzim zažijeme návrat velmi oblíbeného fantasy RPG. Tvůrci Dragon Age: The Veilguard dnes oznámili datum vydání, a to…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama