Do Sanctuary přichází hlad po krvi. Druhá sezóna Diabla 4 se zaměřuje na upíry
i Zdroj: Blizzard
Diablo IV Novinka Do Sanctuary přichází hlad po krvi. Druhá sezóna Diabla 4 se zaměřuje na upíry

Do Sanctuary přichází hlad po krvi. Druhá sezóna Diabla 4 se zaměřuje na upíry

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

23. 8. 2023 10:15

Podobně jako se tomu stalo před dvěma měsíci, kdy Blizzard oznámil, co chystá jako 1. sezónu Diabla IV, nyní přichází oznámení té druhé. V rámci Opening Night Live ji vydavatel pojmenoval jako Season of Blood, což ve zkratce znamená, že se věnuji krvi. Její datum vydání je nachystáno na 17. října, kdy dle Blizzardu přinese nové upíří dovednosti a také i boje proti upírům.

Reklama

  • Blizzard na včerejším Opening Night Live představil 2. sezónu Diabla 4
  • Nová sezóna vyjde 17. října, kdy přinese příchod upířích dovedností
  • Dorazí také lepší úprava drahokamů a stavových efektů útoků

Season of Blood vám představí novou linii úkolů, s níž budete moci odhalit své upíří síly. Ty budete moci podobně jako v posledně nové třídě Diablo Immortal (Blood Night) ovládat přímo proti jejich krvežíznivým původcům, kdy vás čeká i pět dalších bossů v závěru hry. 

Hráči budou moci používat své postavy v rámci Seasonal Realm pro postup battle passem, což odemkne nové systémy a sílu postav. Season Journey bude taktéž ovšem plná výzev, které je třeba plnit. Půjde například o řešení nových herních událostí z kategorie World Eventů, endgame aktivity Whispers nebo vylepšování předmětů u kováře či klenotníka.

Sezóna také nabízí hráčům způsob, jak se zapojit do již přítomného endgamu, protože přidává další. Například předešlá 1. sezóna (Season of the Malignant) umožňovala hráčům získávat Smoldering Ashes a následně je utrácet za požehnání. Hráči si také mohli odemknout nové drahokamy tím, že zabili speciální nepřátele a ukradli jim srdce, která poté sami přetavili do mocných artefaktů. Podobným způsobem se mohou odehrávat i nové upíří schopnosti v Season of Blood.

Změna všedních věcí

Nad rámec toho, že hra přivítá tyto dovednosti, přibydou i některé více obecné změny, které si vyžádala komunita. Jsou celkem tři a bude jimi:

  1. Efektivnější správa inventáře pro drahokamy.
  2. Paragon body, Dovednostní body, Nabití lektvarů a vylepšení vaší kapacity Obolů se přenesou do nové sezóny, jakmile odemčení dosáhnete s Eternal či s předchozí Seasonal Realm postavou
  3. Změny ve funkčnosti stavových efektů, jako je zranitelnost, overpower, výše kritického útoku a odolnost vůči živlům.
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama