Diablo? To zvládne každý! Elon Musk svým prohlášením pobouřil fanoušky
i Zdroj: Midjourney (vygenerováno pomocí AI)
Diablo IV Novinka Diablo? To zvládne každý! Elon Musk svým prohlášením pobouřil fanoušky

Diablo? To zvládne každý! Elon Musk svým prohlášením pobouřil fanoušky

Jakub Fišer

Jakub Fišer

2. 8. 2023 17:30 2

Diablo je kultovní série a nový čtvrtý díl k hraní tohoto unikátního RPG přilákal nové, ale i staro-nové fanoušky. Jedním z nich je zdá se i šéf Tesly a X, dříve Twitteru, Elon Musk. Ten při obligátní rozmluvě s fanoušky přiznal, že hraje Diablo 4. A příznivce Blizzardu rovnou pobouřil svým prostořekým vyjádřením.

Reklama

  • Elon Musk se přiznal, že hraje Diablo 4
  • Podle něj hra není nikterak těžká, podle jeho slov určitě ne jako League of Legends
  • Na Muskova slova reagoval i prezident Blizzardu Mike Ybarra

Elon Musk aktuálně směřuje svůj hlavní fokus na sociální síť Twitter, kterou nově přejmenoval na X. Se svými fanoušky se rád setkává v rámci otevřeného audiohovoru na platformě Spaces. Když byl v posledním telefonátu požádán o komentář k celému přeznačkování sociální sítě, zareagoval trochu překvapivě.

„Hele, zrovna hraju Diablo 4. Přerušili jste můj grind v Diablu kvůli diskuzi o čem že?“ prohodil Musk ke svým posluchačům jako by nic. Následně sdělil, že jeho postava ve hře se jmenuje „IWillNeverDie“, přestože prý již nxěkolikrát zemřel.

Pak ale ťal do živého. „Upřímně řečeno, k hraní Diabla 4 nepotřebujete žádný extra skill. Není to žádná hardcore hra, není to jako League of Legends nebo něco podobného,“ prohlásil a instantně proti sobě poštval fanoušky obou zmíněných titulů.

Na Muskovo humorné, leč zvláštní vyjádření reagoval kromě masy fanoušků i sám Mike Ybarra, šéf Blizzardu. „Možná bych měl nechat tým zjistit, kolikrát skutečně zemřel – co myslíte? Zajímalo by mě, jestli hraje skutečně ‚hardcore’,“ napsal v příspěvku na X.

Není jasné, jak moc se Elon Musk řadí k hardcore hráčům. Již od vydání Diabla 4 v červnu tohoto roku se forum Reddit hemží diskuzemi o tom, že hra je pro velkou spoustu hráčů až moc těžká.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama