Do Pokémon Brilliant Diamond a Shining Pearl se vrací Arceus a Darkrai
i Zdroj: Twitter / Nintendo UK
Pokémon Brilliant Diamond and Shining Pearl Novinka Do Pokémon Brilliant Diamond a Shining Pearl se vrací Arceus a Darkrai

Do Pokémon Brilliant Diamond a Shining Pearl se vrací Arceus a Darkrai

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 3. 2022 19:04

Remaky pokemoních her čtvrté generace Pokémon Brilliant Diamond a Shining Pearl přivítaly dvě navrátivší legendární stvoření. Dle patch notes poslední aktualizace je nově ve hře možné chytit božského Arceuse a temného Darkraie. Pro chycení prvního zmíněného je ale nutné vlastnit zatím poslední příspěvek do série Pokémon.

Reklama


Hráči, kteří vlastní Legends: Arceus, objeví v ložnici hlavního hrdiny tajemnou azurovou flétnu. Stačí ji použít na vrcholu Mount Coronet, v oblasti Spear Pillar, což spustí souboj se stvořitelem pokemoního vesmíru. Prvek by měl být dostupný ode dneška.

Pro chycení Darkraie není potřeba vlastnit žádnou jinou hru, stačí použít funkce Mystery Gift a stáhnout si předmět Member Card. Populárního Pokémona pak hráči najdou v budově kousek od Canalave City, respektive zde vypukne příběhová linie, která trenéra k stvoření z nočních můr dovede.

Od konce února je k chycení dostupný také legendární ježek Shaymin. K jeho zpřístupnění je taktéž nutné otevřít Mystery Gift, přijmout dopis od profesora Oaka a zároveň dohrát základní příběhovou linku a otevřít národní pokédex. V tomto případě jde ale o časově omezenou nabídku, roztomilý přírodní Pokémon totiž na konci měsíce opět zmizí, konkrétně máte čas do 27. března.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama