Došlo k oznámení Pokémon Scarlet a Pokémon Violet. Na Switch zamíří ještě letos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Došlo k oznámení Pokémon Scarlet a Pokémon Violet. Na Switch zamíří ještě letos

Došlo k oznámení Pokémon Scarlet a Pokémon Violet. Na Switch zamíří ještě letos

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

27. 2. 2022 17:30

Oficiální přenos Pokémon Presents, jenž byl uspořádán během dnešního dne, sliboval přinést řadu novinek, a to také splnil. Během vysílání se kromě nového updatu pro Pokémon Legends: Arceus dostalo i na potěšení fanoušků hlavních dílů. Došlo na odhalení Pokémon Scarlet a Pokémon Violet.

Reklama

  • Značku Pokémon čeká letos rozšíření hlavní série
  • K konci roku dorazí na Switch Pokémon Scarlet a Pokémon Violet
  • Pokémon Legends: Arceus dostává už dnes endgame update Daybreak

Obě hry zamíří na Nintendo Switch už koncem letošního roku. Ke zhlédnutí je už první ukázka mísící hrané i gameplay záběry z otevřeného světa. Více informací pro tuto chvíli není známo. Prohlédnout si můžeme alespoň zlomek navrátivších se Pokémonů, jakož i set startovních Pokémonů z deváté generace. K dispozici bude tentokrát travní, vodní i ohnivý typ. Postěžovat si tak můžeme snad jen na to, že grafika ani s nástupcem posledního dílu nepůsobí o moc lepším dojmem.

Co se týče nedávno vydaného Legends: Arceus, zde Nintendo přináší endgame update Daybreak. Ten po dokončení základní příběhové linie přinese vyšetřování rostoucího výskytu určitých Pokémonů, a to včetně vzácných Shiny verzí. Vyjma toho narazíte ve zvýšené míře i na legendární druhy a novou výzvu Eternal Battle Reverie. V ní se ve říši vlastních snů postavíte mnoha silným Pokémonům, a to klidně i několika legendárním typům současně.

Update Daybreak je dostupný už dnes.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama