Do Back 4 Blood konečně dorazil postup v offline kampani a spousta dalších úprav
i Zdroj: Hrej.cz
Back 4 Blood Novinka Do Back 4 Blood konečně dorazil postup v offline kampani a spousta dalších úprav

Do Back 4 Blood konečně dorazil postup v offline kampani a spousta dalších úprav

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 12. 2021 18:13

Dnes do kooperativní střílečky Back 4 Blood přisviští velká a očekávaná aktualizace. Napraví totiž jednu z nejčastějších výtek hráčů i recenzentů, absenci postupu a odemykání nových předmětů v offline verzi kampaně. Prosincová aktualizace také přinese několik větších novinek včetně nového typu karet nebo tréninkové části Fort Hope. Vedle toho pak přinese stovky menších úprav a vylepšení.

Reklama

  • Back 4 Blood dostává obří aktualizaci
  • Přidává progress v offline kampani nebo nový druh karet
  • Také řeší velké množství chyb, nedodělků nebo nevyváženou obtížnost

Osamělí hráči se tak konečně mohou pustit do kampaně a získávat měnu, kterou lze utrácet v takzvaných Supply Lines, tedy liniích odemykatelného obsahu. Ty se mimchodem dočkají rozšíření o nové, takzvané Roving Merchants, kteří po omezenou dobu nabídnou speciální předměty. Ozvláštnění se dočká i systém karet, přibyde totiž nová kategorie “spalitelných” karet. Ty lze koupit právě u Roving Merchants, následně je pak můžou hráči využít v útočištích mezi jednotlivými misemi a spustit tak dočasný efekt, například okamžité léčení nebo násobič příjmu herní měny.

I do Back 4 Blood promluví vánoční atmosféra. Ve Fort Hope na vás čekají ozdobičky, chybět nebudou ani odemykatelné sváteční skiny pro hratelné postavy. Červeným čepicím neutečete ani během apokalypsy.

Mezi další novinky patří část tréninkové mapy, kde můžete v kůži Ridden cvičit útoky a efekty mutací pro lepší přípravu na režim Swarm. Kromě Burn karet se objevily tři nové standardní karty. Belt Clip rozšíří inventář pro použití rychlého doplňku (munice, toolkit, defibrilátor) o jeden slot. Utility Belt o dva, ale za cenu snížení uděleného poškození o 10 procent. Tool Belts pak o jeden slot rozšíří tuto kapacitu celému týmu.

Recenze Back 4 Blood. Kooperativní řežby, která rozhodně není pro sólisty
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze Back 4 Blood. Kooperativní řežby, která rozhodně není pro sólisty

12. 10. 2021 17:00

Autoři původního Left 4 Dead a fiaska Evolve přichází s další hrou, kterou se chtějí vrátit ke kořenům, i když s jistou…

Vedle toho došlo k více než stovce menších úprav jednotlivých aspektů hry, efektů karet a dalšímu balancování zážitku. Autoři upozorňují především na to, že se snaží vyladit jednotlivé obtížnosti tak, aby mezi nimi nebyly tak obrovské výkyvy. Recruit by měl být téměř neznatelně jednodušší, v případě Veterana už ale došlo k o něco výraznějším změnám, které by z něj měly dělat o něco snesitelnější zábavu. To samé pak platí i pro nejvyšší Nightmare. Dosud byla úroveň obou obtížností opravdu brutální, na Nightmare prakticky nemožná, i díky velmi nevyváženým nepřátelům. Také by se nemělo stávat, že se na vás vyřítí celá smečka stejných speciálních nepřátel v jeden moment.

Celý seznam změn najdete na oficiálním webu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama