Dnes oznámený Ghost Recon má být FPS z moderního Vietnamu, která opustí otevřený svět
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dnes oznámený Ghost Recon má být FPS z moderního Vietnamu, která opustí otevřený svět

Dnes oznámený Ghost Recon má být FPS z moderního Vietnamu, která opustí otevřený svět

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

5. 10. 2021 16:25

Chystá na nás dnes společnost Ubisoft překvapení? Dle leakerů na fórech Restera a Reddit ano. Během plánovaného streamu k příležitosti dvacátého výročí série Ghost Recon totiž společnost odhalí nový projekt ze světa speciálních jednotek. Konkrétnější zatím nebyla, na světlo světa ale unikla informace o tom, že by mělo jít o hru výrazně se lišící od posledních dvou dílů.

Reklama

AKTUALIZACE

Úniky měly pravdu jen částečně. Frontline se neodehrává ve Vietnamu a nenabídne lineárnější hratelnost. Více už v samostatné novince.


PŮVODNÍ ZPRÁVA


  • Únik z Redditu sdílený na fóru Resetera hovoří o tom, že bude nový Ghost Recon FPS s lineárním příběhem a misemi
  • Podíváme se do Vietnamu, hra by se měla jmenovat Frontline
  • Uvidíme ji na konci dnešního výročního streamu

Úspěšná dvojice Wildlands a Breakpoint přinesla fungující a moderní formuli otevřeného světa, ve kterém parta hráčů řeší problémy svým způsobem a bez výrazného svázání příběhem. Únik poutacího obrázku na uzavřenou betu novinky, publikovaný na Redditu a posléze Reseteru, ale poskytuje podrobnější informace. 

Titul by se měl jmenovat Frontline. O vývoj se opět postará zkušené studio Ubisoft Paris, které stálo i za Breakpointem. Tím ale výčet podobností končí. Novinka by totiž měla opustit third-person hratelnost v sandboxovém podání a naopak přinést first-person střílení v lineárních misích úžeji svázaných příběhem. I tentokrát se podíváme do relativně exotické lokace. Na Bolívii a fiktivní ostrov Auroa naváže Vietnam. Ne, nepůjde o Vietnam z doby místní války, ale o soudobou zemi, kde propukl nový konflikt. 

Obrázek naznačuje, že opět uvidíme drony, helikoptéry a další nejmodernější bojovou techniku. Ostatně ta je jednou z charakteristik jednotek Ghosts.

Zda se tak skutečně stane zjistíme dnes od 19:00 našeho času.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama