Dle spekulací pracuje Dwayne Johnson na filmu podle Call of Duty
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty Novinka Dle spekulací pracuje Dwayne Johnson na filmu podle Call of Duty

Dle spekulací pracuje Dwayne Johnson na filmu podle Call of Duty

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 2. 2022 13:50

Minulý týden se velmi populární herec Dwayne "The Rock" Johnson nechal slyšet, že pracuje na další filmové adaptaci videoherní série. Neprozradil sice jaké, avšak její popis zněl poměrně ambiciózně. Samozřejmě ihned po ohlášení rozhodili insideři své sítě a po pár dnech tu máme první spekulaci o tom, kde by se osvalený a usměvavý čahoun mohl objevit.

Reklama

  • Web Giant Freakin Robot tvrdí, že The Rock pracuje na filmovém Call of Duty 
  • Prozatím se o podobě stále diskutuje
  • Údajně se neví, jaký příběh má film vyprávět

S prvními informacemi přichází filmově zaměřený web Giant Freakin Robot, dle jehož zdrojů má The Rock pracovat na filmovém zpracování Call of Duty .Dle webu zatím nezačala ani produkce filmu, Dwayne Johnson má stále diskutovat s Activisionem o podobě, kreativní vizi a podmínkách. 

The Rock natáčí film podle herní série. Jde o "největší a nejhustější hru", tvrdí herec, ale neřekl jakou
i Zdroj: Hrej.cz

The Rock natáčí film podle herní série. Jde o "největší a nejhustější hru", tvrdí herec, ale neřekl jakou

Kdo by neznal Dwayna „The Rock“ Johnsona, jako by neexistoval. Jedna z nejvýznamnějších a nejpopulárnějších tváří filmového…

26. 1. 2022 13:02
1

Jak sám magazín zmiňuje, zatímco ještě v roce 2015 chtělo studio zapracovat na filmovém univerzu série Call of Duty, o pět let později své plány oficiálně zazdilo. Krátce na to ale vedení opět otočilo a celá situace má vyvrcholit právě produkcí vysokorozpočtového akčního filmu. Bohužel zdroje redaktorů nedokázaly potvrdit, o jaký díl, respektive jaký příběh (a jaké časové zasazení) by měl film prezentovat.

Pokud se podíváme do minulosti, není to poprvé, kdy slyšíme spojení Call of Duty a Dwayne Johnsona. V roce 2011 se herec nechal slyšet, že by si rád zahrál ve filmu inspirovaném právě touto herní sérií. To dodává spekulacím alespoň špetku uvěřitelnosti. Zároveň by Call of Duty splňovalo zmíněné ambice “největší a nejhustější hry”.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama