Dle hodně divoké spekulace byla rebootována série Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Uncharted 4: A Thief's End Novinka Dle hodně divoké spekulace byla rebootována série Uncharted

Dle hodně divoké spekulace byla rebootována série Uncharted

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

7. 12. 2022 18:25

Před pár hodinami jsme vás informovali o tom, že dle poměrně věrohodných informací známého italského leakera vyjde Diablo IV v černu. Dnešek ale přinesl ještě jednu, o mnoho méně konkrétní spekulaci. Internetem se totiž šíří zvěsti o tom, že byla rebootována série exkluzivit pro PlayStation 5, Uncharted.

Reklama

  • Server The Leak tvrdí, že vzniká reboot série Uncharted
  • Jeho informace ale nepotvrdil nikdo další a nejde o vyloženě známý zdroj spekulací

O tom, že se zřejmě dobrodružství upovídaného Nathana Drakea dočká převyprávění informoval magazín The Leak. Ten se odkazuje na dva nezávislé zdroje, sám ale nepatří k nejprofláklejším jménům ve světě úniků. Tuto informaci bychom tedy určitě brali s obrovskou rezervou a zatím zachováváme spíše skeptický postoj.

Dle zmíněného článku by ale hra měla být ve velmi rané fázi vývoje a oficiálního oznámení se nedočkáme ještě dlouho. Magazín ani neupřesňuje, jestli půjde o nově přepracovaný příběh Nathana Drakea, nebo domnělý nový start přinese jinou postavu. Vývoj má také na starost mít jiné studio než Naughty Dog, i když původní tvůrci zůstanou v roli poradců. Opět ale není řečeno, kdo by měl za reboot být zodpovědný.

Spekulaci bohužel nepotvrdil ani respektovaný insider Tom Henderson, který často informace podporuje zmínkami o svých nezávislých kontaktech. Na druhou stranu přiznal, že o Uncharted už v minulosti něco zajímavého slyšel také.

Vedle toho také varianta rebootu série není vůbec nerealistická. Čtvrtý díl Uncharted, vydaný v roce 2016, totiž Drakeův příběh definitivně a velmi uspokojivě uzavřel. Sami autoři pak v rozhovorech tvrdili, že šlo o opravdový konec, a že značku formátu Uncharted je velmi obtížné dále dojit.

Grafický rozbor Uncharted: Legacy of Thieves Collection - jak vypadá premiéra série na PC?
i Zdroj: PlayStation

Grafický rozbor Uncharted: Legacy of Thieves Collection - jak vypadá premiéra série na PC?

Uplynuly takřka přesně dva měsíce od doby, kdy jsme si na našem webu představovali počítačový port Marvel’s Spider-Man…

18. 10. 2022 17:00

Zda jde o podložený únik, nebo z prstu vycucaný nesmysl, se nejspíš dozvíme až za delší dobu. Pokud vůbec. Zatím se tak můžeme těšit jen ze vznikající filmové trilogie, jejíž první díl vyšel letos v únoru.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama