Epic Game Store odhalil datum vydání PC verze Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Následně jej zase skryl
i Zdroj: PlayStation
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Novinka Epic Game Store odhalil datum vydání PC verze Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Následně jej zase skryl

Epic Game Store odhalil datum vydání PC verze Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Následně jej zase skryl

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 9. 2022 08:50

Uncharted: Legacy of Thieves Collection, tedy kompilace remasterů Uncharted 4 a Uncharted: The Lost Legacy, byla pro PC oznámena na loňském PlayStation Showcase. Až do tohoto momentu nebylo jasné, kdy PC verze může vyjít. V rámci čekání jsme se od Epicu původně dozvěděli, že by se tak mělo stát letos v červnu, což se pochopitelně nakonec nepotvrdilo a hráči museli čekat dále. Další únik na sebe nicméně nenechává čekat. Podle nové informace stejné společnosti by hra měla dorazit příští měsíc.

Reklama

  • Kolekce nejnovějších dvou dílů série Uncharted má na PC dorazit 19. října
  • Zdrojem informace je stejně jako u posledního úniku Epic Game Store

Jak si všiml uživatel Twitteru Nibellion, produktová stránka Uncharted: Legacy of Thieves Collection na Epic Games Store byla nově aktualizována, a to včetně data vydání. Pokud jsou informace přesné, remasterovaná kolekce by měla na PC vyjít 19. října, tedy asi měsíc od tohoto momentu. Věrohodnosti této zprávy svědčí i fakt, že kolekce byla v průběhu června ohodnocena i u jihokorejské ratingové komise, která je spolehlivou indicií o blížícím se vydání.

Podle stejného zdroje jako výše nabídne předběžná koupě přes Epic Game Store i menší bonus oproti Steamu. Podobně jako při letošním uvedení kolekce na PS5 nebo následné premiéře filmové adaptace by mělo Sony navázat na spolupráci s Epicem. S předobjednávkou, kterou v jeho obchodě uzavřete, máte proto získat kluzák, jenž ve Fortnite nabyde vzhledu Sullyho letadla.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama