Diablo Immortal nepřestává udivovat. Na zisk legendárního vylepšení nemusí stačit ani 300 tisíc korun
i Zdroj: Blizzard
Mobilní hraní Diablo Immortal Novinka Diablo Immortal nepřestává udivovat. Na zisk legendárního vylepšení nemusí stačit ani 300 tisíc korun

Diablo Immortal nepřestává udivovat. Na zisk legendárního vylepšení nemusí stačit ani 300 tisíc korun

Jakub Fišer

Jakub Fišer

17. 6. 2022 13:40 2

Komu není rady, tomu není pomoci. Novozélandský streamer Quin69 po prvotním fiasku nakrmil pokladnu Blizzardu dalším enormním obnosem, podle všeho ale stále neúspěšně. Do Diabla poslal už celkem víc jak 300 tisíc korun.

Reklama

  • Streamer Quin69 se rozhodl, že získá 5hvězdičkové legendární vylepšení stůj co stůj
  • Do Diablo Immortal už nasypal víc jak 300 tisíc korun v přepočtu, přesto nezískal nic
  • Tvůrci upozorňují, že mikrotransakce nic nezaručují, pouze zvyšují pravděpodobnost

Diablo Immortal zrovna nepotěšilo svou orientací na mikrotransakce a více méně pay-to-win mechanikami (zaplať a bude se ti hrát lépe). Jenomže jak se ukazuje, nedomyšlený je zjevně i samotný systém mikrotransakcí. A kdo by o tom mohlo vyprávět lépe, než virální novozélandský streamer Quin69.

Ten se stal již prakticky ikonou, když hystericky truchlil nad tím, že do hry poslal 10 tisíc novozélandských dolarů, ale nedostal žádné vylepšení úrovně legendární. A protože mikrotransakce jsou vlastně jakousi formou hazardu, neváhal a s tušením, že tentokrát to přece musí vyjít, poslal do hry další peníze.

Streamer utratil v Diablo Immortal 150 tisíc korun. Místo vylepšení se mu hra vysmála
i Zdroj: Blizzard

Streamer utratil v Diablo Immortal 150 tisíc korun. Místo vylepšení se mu hra vysmála

Diablo Immortal zažívá těžké časy. Hned po startu je terčem kritiky stran hráčů, kteří Blizzard napadají za nepříjemně…

13. 6. 2022 17:50
4

Aktuálně utratil v Diablo Immortal už víc jak 21 tisíc novozélandských dolarů, tedy asi 316 tisíc korun. Přesto stále neobdržel žádné z legendárních 5hvězdičkových vylepšení. Podle oficiálních informací od tvůrců z Blizzardu žádné peníze stoprocentně negarantují zisk tohoto vylepšení, pouze zvyšují šanci na jeho získání.

Streamer a youtuber Quin69 tak má buď extrémní smůlu, anebo jsou mikrotransakce nastavené tak špatně, že ani po zaplacení víc jak čtvrt milionu korun nemáte jistotu zisku legendárního předmětu ve hře. Jen pro úplnost, Quin má ve hře úroveň 27 a označuje se za ostříleného hráče Diablo titulů. Zástupci společnosti Blizzard či NetEase se k celé situaci stále nevyjádřili.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama