Streamer utratil v Diablo Immortal 150 tisíc korun. Místo vylepšení se mu hra vysmála
i Zdroj: Blizzard
Mobilní hraní Diablo Immortal Novinka Streamer utratil v Diablo Immortal 150 tisíc korun. Místo vylepšení se mu hra vysmála

Streamer utratil v Diablo Immortal 150 tisíc korun. Místo vylepšení se mu hra vysmála

Jakub Fišer

Jakub Fišer

13. 6. 2022 17:50 4

Diablo Immortal zažívá těžké časy. Hned po startu je terčem kritiky stran hráčů, kteří Blizzard napadají za nepříjemně nátlakovou politiku mikrotransakcí. Jak pofidérně nákupy ve hře fungují se nyní na vlastní úspory přesvědčil streamer z Twitche, který ve hře nechal víc jak 150 tisíc korun.

Reklama

  • Diablo Immortal si v očích hráčů kope ještě hlubší hrob
  • Streamer vyzkoušel kolik vylepšení dostane, když ve hře zaplatí přes 150 tisíc korun
  • Na lovu legendárních artefaktů nezískal bohužel vůbec nic

Ačkoliv je Diablo Immortal venku sotva pár týdnů, kritika se valí ze všech stran. Zatímco hráči titulují hru “odpadem” a “dojnou krávou”, renomovaní videoherní novináři kritiku mírní a tvrdí, že mikrotransakce pouze přináší něco navíc, leč hra je bez nich plně hratelná. Inu, jak se to vezme…

Své o tom ví novozélandský streamer a tvůrce obsahu Quin69, který se obsahu ohledně Diablo Immortal dost věnuje. Svým divákům se nyní rozhodl nabídnout pohled na to, jak vypadá postup hrou, když v ní utratí víc jak 10 tisíc novozélandských dolarů, tedy asi 150 tisíc korun. Výsledek je však více než znepokojivý.

Během jednoho z posledních živých streamů pro diváky se rozhodl, že se vydá získat jeden z nejcennějších artefaktů ve hře. Aby podpořil pravděpodobnost úspěchu, nasypal do hry 10 335 novozélandských dolarů. Výsledek? Nic. Přestože Quin přispěl do kasy společnosti Blizzard značnou částkou, nezískal ani jeden pětihvězdičkový legendární drop.

Nevesele to tak potvrzuje, že odhady pro maximální možné vylepšení postavy v mobilním Diablu na stropovou úroveň skutečně mohou hráče stát propíraných 110 tisíc dolarů, tedy 2,5 milionu korun, ne-li rovnou víc. Na virální video, ve kterém streamer hystericky reaguje na svůj neúspěch, Blizzard zatím nereagoval.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama