Deskový Frostpunk válí na Kickstarteru
i Zdroj: 11 bit
Novinka Deskový Frostpunk válí na Kickstarteru

Deskový Frostpunk válí na Kickstarteru

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 10. 2020 12:26 1
Reklama

Frostpunk je survival strategická hra s unikátním nápadem - jakožto starosta se musíte starat o malé městečko obklopující tepelný generátor. Místní svět totiž postihla nekončící krutá zima a vaší jedinou nadějí je právě žhnoucí oheň v centru. Svými rozhodnutími a nařízeními tak musíte zbytky civilizace provádět skrze kruté mrazy i momenty naděje.

Vývojáři ze studia 11bit studios se ale rozhodli, že nápad nenechají pouze ve virtuální podobě. V červnu oznámili přípravy deskové hry se stejným námětem. Aby získali potřebný kapitál, rozjeli crowdfundingovou kampaň na serveru Kickstarter, kde stanovili cíl 235 tisíc dolarů. A u hráčů získal projekt takovou publicitu, že se cíl podařilo vybrat za pouhých 54 minut.

V době psaní se množství vybraných peněz nezadržitelně blíží k jednomu milionu dolarů, díky čemuž se také otevírají různé bonusy, které vývojáři nastavili – patří mezi ně další figurky a sošky staveb, nové karty a dokonce mobilní aplikace. Na zakoupení vlastního kousku máte stále čas – kampaň poběží až do 29. října, navíc bude možnost získat deskovou hru i v češtině.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama