Chystá se deskovkový crossover World of Warcraft a Pandemic. Jak bude fungovat?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se deskovkový crossover World of Warcraft a Pandemic. Jak bude fungovat?

Chystá se deskovkový crossover World of Warcraft a Pandemic. Jak bude fungovat?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 7. 2021 15:23

Na obzoru je další desková hra ze světa Warcraftu, respektive MMO World of Warcraft. Tentokrát se jedná o tematickou mutaci existující, velmi oblíbené a povedené hry Pandemic, ve které hráči čelí onemocněním devastujícím svět. Krátký teaser zatím úplně neodhalil, jak se vlastně bude novinka hrát a co v Azerothu nahradí tyfus a SARS. Náznaky ale existují.

Reklama

  • Představuje se deskovka Pandemic s motivy World of Warcraft
  • Zřejmě budeme bojovat s armádou nemrtvých Scourge
  • Hra vyjde na podzim

Je patrné, že hra vychází z druhého datadisku Wrath of the Lich King, klíčovou roli bude zřejmě hrát sám Arthas v roli Lich Kinga i jeho armáda nemrtvých Scourge. Hrací plán vyobrazuje mrazivý kontinent Northrend a nejpravděpodobnější variantou je ta, že bude právě armáda Scourge hrát roli nemocí. Místo kostiček anthraxu se tak mezi jednotlivými lokacemi (městy) lavinově šíří nemrtví a hráči, pravděpodobně v roli hrdinů Aliance a Hordy, dostanou za úkol invazi zastavit.

Novinkou můžše být systém boje proti bossům, který z klasického Pandemic neznáme. Z hrdinů bychom se, vzhledem k zasazení, mohli potkat třeba s Thrallem nebo Varianem Wrynnem.

Wrath of the Lich King Pandemic by mělo přijít na trh někdy na podzim letošního roku. Zatím je otázkou, zda se dostane i do Čech, případně dokonce s lokalizací. V případě zájmu ale jistě bude možná objednávka ze zahraničí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama