Databáze Epic Game Storu obsahuje zmínku o Alan Wake: Remastered a Final Fantasy 7 Remake
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Databáze Epic Game Storu obsahuje zmínku o Alan Wake: Remastered a Final Fantasy 7 Remake

Databáze Epic Game Storu obsahuje zmínku o Alan Wake: Remastered a Final Fantasy 7 Remake

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

19. 6. 2021 09:05

Metadata získaná z databáze Epic Game Storu portálem EpicData, poukazují na možná oznámení remasteru Alana Wakea a PC verze remaku Final Fantasy 7.

Reklama

  • Datamineři nalezli v databázi Epic Game Storu zmínku o Alan Wake: Remastered a PC verzi Final Fantasy 7 Remake

Změna dat odkazující na Alan Wake: Remastered se v databázi obchodu objevila pod kódovým označením Heron průběhem čtvrtka. Jeho bližší zkoumání následně odhalilo více průhlednou zprávu, a sice že část dat opakovaně pracuje s odkazem na cloudové úložiště: “{UserDir}/Remedy/AlanWakeRemastered/”. 

Někdejší oznámení o déletrvající spolupráci mezi Remedy a Epicem na dvou neoznámených hrách by se proto mohlo zpětně odkazovat i na předělávku jednoho z nejslavnějších titulů tohoto finského studia. Této skutečnosti by ve výsledku mohla nasvědčovat i nedávná spekulace o vývoji plnohodnotného pokračování, jehož odhalení by mohla diskutovaná předělávka efektivně uvozovat.

Na druhou stranu, Final Fantasy 7: Remake byl v témže duchu dohledán pod označením Pineapple, naznačujíc možné přerušení dva měsíce vypršelé časové exkluzivity pro PlayStation a otevřené dveře pro vstup na další nabízené platformy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama