D&D: Dark Alliance vyjde v červnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka D&D: Dark Alliance vyjde v červnu

D&D: Dark Alliance vyjde v červnu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 3. 2021 14:49

Wizards of the Coast se připravuje na vydání ambiciózního RPG Dungeons & Dragons: Dark Alliance a oznamuje datum vydání. Jak odhaluje několik videí, vývojáři se rozhodli pro vydání v létě, přesně 22. června pro PC, Xbox One, Xbox Series a PlayStation 4/5.

Reklama

V několika videích od magazínu IGN se dozvídáme, že cesta pro vytvoření Dark Alliance nebyla pro tvůrce ze studia Tuque Games tak jednoduchá. O zasazení do světa D&D bylo rozhodnuto ještě před spoluprací s WotC, v rané fázi vývoje ale o spojení WotC nemělo zájem.

 

 

Jakmile se ale hra začala tvořit a vyvíjet si svou tvář, začaly se objevovat nabídky na vydávání, přičemž nakonec se ozvalo i WotC. Jejich nabídku vývojáři přijali, díky čemuž se jim zdvojnásobil rozpočet a vedení dalo jasný povel – udělejte to ještě větší. D&D: Dark Alliance tak bude disponovat 3rd person pohledem se soubojem v reálném čase a dynamickým co-opem.

Společně s oznámením data vydání se spustily i předobjednávky. Základní hra vyjde na 40 dolarů, k dispozici bude i Digital Deluxe edice s nadcházející expanzí Echoes of the Blood War a Lich setem zbraní za 50 dolarů.

 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama