Dungeons & Dragons: Dark Alliance se ukazuje v novém gameplay videu. Dynamický co-op vychází 22. června
i Zdroj: Hrej.cz
Dungeons & Dragons: Dark Alliance Novinka Dungeons & Dragons: Dark Alliance se ukazuje v novém gameplay videu. Dynamický co-op vychází 22. června

Dungeons & Dragons: Dark Alliance se ukazuje v novém gameplay videu. Dynamický co-op vychází 22. června

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 6. 2021 13:20

Studio Wizards of the Coast a Tuque Games v současné chvíli tvoří hned několik her, a to včetně RPG ze světa Dungeons & Dragons s podtitulem Dark Alliance. Barevné akční RPG sice vychází už za pár týdnů, vývojáři nyní lákají dalším gameplay videem.

Reklama

  • D&D: Dark Alliance přináší gameplay trailer
  • Hra nabídne čtveřici hrdinů a dynamické souboje
  • Titul vychází 22. června

Dark Alliance je akční RPG, které kombinuje real-time souboj a dynamický co-op. Nové video ukazuje celkem čtyři různé bojovníky, kteří disponují různými schopnostmi. Najdeme mezi nimi lučištnici, osvaleného vikinga či trpaslíka. 

Samo video zmiňuje, že se celá hra se točí okolo akčního souboje, přičemž každý bojovník se může spolehnout na 15 různých bojových kombinací. Proti hráčům budou stát rozmanité nestvůry ze světa Dungeons & Dragons, celkem narazí na více jak 30 různých typů a mnoho bossů, z nichž padá cenné vybavení. Dungeons & Dragons: Dark Alliance vychází 22. června na PC, PlayStation 4/5, Xbox One a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama