CZ&SK Gamesweek Showcase Direct přinesl historicky první show zaměřenou jen na české a slovenské hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CZ&SK Gamesweek Showcase Direct přinesl historicky první show zaměřenou jen na české a slovenské hry

CZ&SK Gamesweek Showcase Direct přinesl historicky první show zaměřenou jen na české a slovenské hry

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 11. 2021 12:09

Magazín Indian ve spolupráci s Asociací českých herních vývojářů připravil pilotní projekt moderního formátu directu, ve kterém světu, nejen českých hráčů, představují své novinky autoři z České a Slovenské republiky. Ten proběhl symbolicky 17. listopadu, tedy v Den boje za svobodu a demokracii a zároveň nepřímo navázal na československý týden na Steamu.

Reklama

  • Indian a Česká asociace herních vývojářů připravili první český a slovenský direct
  • Show přinesla odhalení a novinky týkající se her od studií z obou zemí
  • Nechyběl American Truck Simulator, The Last Oricru, 1428: Shadows Over Silesia nebo FiolaSoft

Živé vysílání přineslo řadu odhalení. Mezi ty největší patří oznámení nového DLC pro American Truck Simulator, se kterým se vydáme do Montany, první ukázka z nového projektu FiolaSoftu s názvem Matcho, další gameplay představení nadějných projektů The Last Oricru nebo 1428: Shadows Over Silesia nebo sci-fi logické adventury Artifical.

Studio Silicon Jelly stojící za logickou plošinovkou Mimpi Dreams představilo DLC s Lunaparkem. Prostor dostalo i studio LoneWolf s akcí Fragments of a Mind. Na pole kompetitivního střílení a… fotbalu si dělá zálusk projekt Qfield studia Frozen Phoenix. Show dále přinesla vesmírný projekt Spacexplorer, postapokalyptický Devorian: Left Behind, stylové Silicomrades, kreativní logická záležitost Repeat nebo topdown střílečka Galaxy Highways. Větší produkci pak zastupovalo například RPG Kingdom Come, které upozornilo na verzi pro připravovaný handheld Steam Deck, nebo noví Bulánci.

Kompletní show můžete zhlédnout ve videu výše. Až do 22. listopadu probíhá Czech & Slovak Games Week na Steamu, kde ve větších slevách pořídíte tituly z československé produkce včetně extrémně úspěšného Beat Saberu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama