Český řetězec JRC spouští nový web, přináší kalkulačku výkupu her i konzolí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Český řetězec JRC spouští nový web, přináší kalkulačku výkupu her i konzolí

Český řetězec JRC spouští nový web, přináší kalkulačku výkupu her i konzolí

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 11. 2021 15:17

Český řetězec herních obdchodů JRC spouští novou verzi svého eshopu. Ten má nabízet příjemnější prostředí pro nákup her, herních konzolí, příslušenství, merchandise i s hrami nesouvisející elektroniky. Novinkou je více kategorií zboží nebo online kalkulačka odhadující výkupní cenu her a herních konzolí v bazarovém výkupu.

Reklama

  • Obchod JRC spouští nový web
  • Nabízí lepší design a nové funkce včetně kalkulačky cen ve výkupu her a konzolí
  • Nový majitel slibuje další expanze

Síť JRC v červenci od dosavadního majitele Michala Šnobra odkoupila společnost Smarty CZ Petra Syrůčka. Ta slibovala, že má s největším herním obchodem na českém trhu velké plány a chystá expanzi. Nový web je zřejmě prvním větším produktem těchto plánů. Nový web má dle slov provozovatele nabízet pohodlnější vyhledávání a filtrování produktů včetně porovnávání.

Velkou novinkou je online kalkulačka výkupu her i herních konzolí. V případě zájmu je možné do webu vyplnit jaký konkrétní produkt hodlá hráč prodat a dostane odhadovanou kupní cenu. Ta se samozřejmě v praxi mění v závislosti na technickém stavu, opotřebení a kvalitě obalu daného produktu. Výkup konzolí spustilo JRC nedávno a umožňuje ho i bez nutnosti návštěvy pobočky. Odkup v takovém případě probíhá skrze služby sítě Zásilkovna.

Xzone plně vstupuje na Slovensko. Transformuje lokální síť GameExpres.sk
i Zdroj: Hrej.cz

Xzone plně vstupuje na Slovensko. Transformuje lokální síť GameExpres.sk

Tuzemská síť herních obchodů Xzone mění své působení na Slovensku. Dosavadní eshop GameExpres.sk, který Xzone provozoval od…

27. 7. 2021 21:36

O své odměny nepřijdou ani uživatelé zrušeného věrnostního systému. Přihlášení zákazníci dostanou v následujících dnech vouchery na nákupy. 

„Změna už byla potřeba. JRC si zasloužilo nový web s moderním designem a všemi funkcemi, které dnešní uživatel potřebuje,“ okomentovala změnu marketingová manažerka společnosti Kateřina Tylová.

Dle posledních dostupných informací ve roce 2019 dosáhla síť JRC obratu 600 milionů korun. V uplynulém období ovlivněném covidem-19 byla ale firma ve ztrátě téměř 28 milionů. Konkurenční Xzone zakladatele Martina Schovance v uplynulém fiskálním roce tržilo 112 milionů korun a vydělalo zhruba 550 tisíc. Pro zajímavost, zřejmě největší český obchod s elektronikou Alza.cz za rok 2020 vykázal obrat 37 miliard korun a ziskem pravděpodobně přesáhla miliardu. Oproti roku 2019 vyrostla o zhruba 28 procent.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama