Company of Heroes 3 ukazuje dynamickou mapu kampaně a další gameplay záběry
i Zdroj: Hrej.cz
Company of Heroes 3 Novinka Company of Heroes 3 ukazuje dynamickou mapu kampaně a další gameplay záběry

Company of Heroes 3 ukazuje dynamickou mapu kampaně a další gameplay záběry

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 12. 2021 12:10

Diablo není jedinou hrou snažící se ještě před Vánoci nalákat své fanoušky na nové funkce. S ukázkou přišlo i studio Relic s nadcházejícím Company of Heroes 3, tentokrát se ale do představování pustili přímo vývojáři, kteří okomentovali nové systémy a rozhodnutí, jenž budou muset hráči činit.

Reklama

  • Relic láká s novým videem na dynamickou mapu kampaně Company of Heroes 3
  • Ta zásadním způsobem ovlivňuje hratelnost kampaně

Hned zpočátku se výkonný producent David Littman pustil do vysvětlení takzvané Dynamic Campaign Map, která bude zásadním způsobem ovlivňovat hratelnost v rámci kampaně. Prvek vzniká na základě zpětné vazby od komunity a právě z žádostí hráčů vyplynulo, že je dynamická mapa klíčovým prvkem hry.

Hráči se zároveň setkají s novými jednotkami, kupříkladu partyzány, kteří do boje přinášejí hned několik výhod. To se pak projeví jak na mapě kampaně, tak v rámci samotných soubojů. Už dříve Relic zmínil to, že novinky umožňuje i nový Essence Engine 5, vlastní in-house engine pro real-time strategie. Tak snad se fanoušci příští rok dočkají úspěšného navázání na legendární strategickou sérii. Zatím třetí Company of Heroes působí velmi nadějně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama