CoD dorazí i letos, nový díl vyjde koncem roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CoD dorazí i letos, nový díl vyjde koncem roku

CoD dorazí i letos, nový díl vyjde koncem roku

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 2. 2021 10:20
Reklama

Značka Call of Duty, jež se od roku 2003 stala symbolem každoročního vydávání, neporuší započatou tradici ani letos. Finanční ředitel Dennis Durkin potvrdil, že další díl zamíří na trh v posledním čtvrtletí letošního roku.

Studio, které by se nového dílu mělo chopit není prozatím známo. V nabídce týmů se momentálně nachází Infinity Ward, Treyarch, Sledgehammer Games a Raven Software, přičemž pouze Infinity Ward nebyli účastni rozporuplnému vývoji posledních Black Ops. Jejich výběr by proto byl první logickou volbou, a nové Call of Duty by se tak mohlo předčasně vrátit k Modern Warfare. Poslední díl této populární subsérie dorazil v roce 2019.

Při pohledu na zbylá studia jsou šance podstatně nižší. Sledgehammer Games byli už loni na popud dohadů s Raven Software z vlastního dílu odvoláni, načež se projektu ujali právě zmínění Raven Software. Druhotně se o jeho dokončení starali pak veteráni z Treyarchu, kvůli čemuž nelze ani u nich předpokládat, že by nalezli dostatek času na produkci vlastního dílu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama