Chystané hry s licencí DC Comics budou reflektovat dění ve filmech
i Zdroj: Monolith Productions
Novinka Chystané hry s licencí DC Comics budou reflektovat dění ve filmech

Chystané hry s licencí DC Comics budou reflektovat dění ve filmech

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 11. 2022 10:49

Zatímco hry s licencí od Marvelu vypráví vlastní příběhy, které jsou oddělené od dění ve filmech, pro tituly vznikající pod záštitou DC Comics něco takového úplně neplatí. Tuto skutečnost nyní potvrdil jeden z šéfů DC Studios.

Reklama

  • Chystané hry ze světa DC Comics budou součástí jednoho velkého univerza
  • Skutečnost potvrdil výkonný ředitel DC Studios James Gunn

K problematice se krátce vyjádřil James Gunn, který se nedávno dostal k pozici výkonného ředitele. Jeho úkolem je mimo jiné dohlédnout na budování propojeného univerza, které budou postupně rozšiřováno skrze další filmy a seriály.

Gunn však potvrdil, že v tomto ohledu počítá i s videohrami, také ony budou reflektovat dění a zákonitosti tohoto univerza. Strohou odpověď na jednu z otázek na Twitteru bohužel nerozvedl, pouze úřipustil, že se tímto pravidlem nutně nemusí řídit všechny budoucí projekty. 

Momentálně nicméně mnoho takových titulů nevzniká. Zmínit můžeme Suicide Squad: Kill the Justice League z produkce studia Rocksteady, které chce hru odbavit někdy v průběhu příštího roku. Ta se však nově nastavenému rámci vyhne. Studio Monolith Productions chystá Wonder Woman, ve WB Games se pracuje na dosud neoznámeném AAA projektu. Bližší informace o dalších plánech se zřejmě dozvíme během příštího roku.

Vývojáři DC Universe Online tvoří MMORPG ze světa Marvelu
i Zdroj: Hrej.cz

Vývojáři DC Universe Online tvoří MMORPG ze světa Marvelu

Tvůrčí skupina za DC Universe Online oznamuje svou novou hru. Dceřiná společnost Daybreak Game Studio, stojící mimo jiné za…

28. 11. 2021 07:40
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama