Program DC Fandom přináší další informace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Program DC Fandom přináší další informace

Program DC Fandom přináší další informace

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

15. 8. 2020 11:35
Reklama

Pořadatelé blížící se virtuální akce DC Fandom zveřejnili časový harmonogram svého chystaného programu. V návaznosti na jeho obsah dochází na potvrzení dosud pouze spekulované prezence studia WB Montreal a současně i odhalení plného znění názvu Suicide Squad od studia Rocksteady.

Segment věnovaný připravovanému projektu studia WB Montreal byl naplánován na 22.8. mezi 19:30 - 19:50, přičemž přiložený popisek láká, jak na první ukázku nového vzrušujícího herního titulu, tak i účast na následné sekci, v níž vývojáři zodpoví některé z přítomných dotazů. 

Ačkoli popisek bloku WB Montreal zůstává spíše vágní, zástupci společnosti Warner Bros. uvedli, že další projekt WB Montreal využívající licence Batmana má být odhalen již v druhé polovině srpna. V souladu s dřívějšími úniky bylo zároveň potvrzeno, že titul ponese označení Gotham Knights.

V případě již potvrzených Suicide Squad, respektive Suicide Squad: Kill the Justice League, jak byla hra pojmenována, byla prezentace přichystána až na 23.8. Konkrétní čas byl stanoven na brzké ranní hodiny mezi 02:10 - 02:30.

Podobně jako u WB Montreal, ani zde však nenabízí popis jakékoli rozšiřující informace. Vzhledem k rozsahu obou prezentací čítající 20 minut lze však předpokládat, že nad rámec odhalení teaseru, případně plnohodnotného traileru bude přidělený čas věnován i bližšímu představení obou titulů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama