Český fanouškovský projekt přináší do NHL 22 na Xbox Series kompletní Chance ligu
i Zdroj: Pavel Navrátil / EA Sports
NHL 22 Novinka Český fanouškovský projekt přináší do NHL 22 na Xbox Series kompletní Chance ligu

Český fanouškovský projekt přináší do NHL 22 na Xbox Series kompletní Chance ligu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 10. 2022 08:14 1

Už za pár dní vychází nový ročník virtuálního hokeje NHL 23. Pokud si ale chcete ukrátit čekání nebo zatím neplánujete upgrade, možná vás zaujme fanouškovský balíček obsahu přinášející kompletní Chance ligu na platformě Xbox Series. Stojí za ním český hráč Pavel Navrátil a vychází právě dnes.

Reklama

  • Český fanoušek vytvořil v NHL 22 na Xbox Series kompletní Chance ligu
  • Je dostupná ke stažení skrz sdílení soupisek
  • Slibuje stejný projekt i v NHL 23

Nejde o modifikaci v pravém slova smyslu. Autor jen využil možností sdílení soupisek zabudované přímo ve hře, a vytvořil všech čtrnáct týmů druhé české nejvyšší hokejové soutěže. Slibuje kompletní, aktuální soupisky, dresy, loga i pokud možno věrnou podobu obličejů (v rámci možností herního editoru).

Aktualizaci už na začátku roku připravil pro konzole PlayStation 4, kde ji údajně vyzkoušely tisícovky hráčů. Na výtvoru pracuje ve volném čase a z videí je patrné, že sází na pečlivost.

Díky balíčku tak konečně můžete rozehrát dřeba derby pražských S (tuzemská extraliga je ve hře dostupná oficiálně), nebo hájit barvy Zlína, Kolína, Sokolova, Frýdku-Místku, Šumperku a dalších. Na Xbox Series by měl být dostupný ke stažení pod názvem Chance liga Official.

Stejného balíčku by se měl dočkat i zmíněný nový ročník NHL 23. Ten vychází už 14. října a autor prý na týmech začne pracovat hned poté.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama