Na obalu NHL 23 pózují Trevor Zegras a Sarah Nurse. Na led naskočí smíšené týmy
i Zdroj: Electronic Arts
Novinka Na obalu NHL 23 pózují Trevor Zegras a Sarah Nurse. Na led naskočí smíšené týmy

Na obalu NHL 23 pózují Trevor Zegras a Sarah Nurse. Na led naskočí smíšené týmy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 8. 2022 14:37

Léto je v plném proudu, teploměry stále poukazují na šílená vedra. Nebude tedy vadit, když se na chvíli trochu zchladíme na ledové ploše. EA totiž odhalilo detaily k dalšímu ročníku série NHL.

Reklama

  • EA představilo obálku NHL 23
  • Muži a ženy se na ledě potkají ve smíšených týmech
  • Chystá se i cross-platform multiplayer

V první řadě už známe sportovce, kteří ozdobí přebal hry. Prostor dostane Trevor Zegras z Anaheim Ducks a Sarah Nurse hrající za kanadský národní tým. Ta si místo na obalu opravdu zaslouží, významně totiž přispěla k získání zlaté medaile na olympijských hrách v Pekingu. Právě kolem ženského hokeje se točí zásadní informace. Hráčky si proklestí cestu do režimu Hockey Ultimate Team, kde si s muži zahrají ve smíšených týmech. 

EA konečně získává licenci IIHF, v NHL 22 se tedy objeví Mistrovství světa se skutečnými dresy nebo ženské týmy
i Zdroj: Hrej.cz

EA konečně získává licenci IIHF, v NHL 22 se tedy objeví Mistrovství světa se skutečnými dresy nebo ženské týmy

Společnost EA Sports oznámila, že se s mezinárodní hokejovou federací IIHF dohodla na získání práv a licencí. V NHL 22 se…

9. 12. 2021 21:41

Pojďme se ale podívat na další detaily. NHL 23 nabídne cross-platform multiplayer, na tuto funkcionalitu si však budete muset počkat o něco déle. Do hry totiž dorazí až v listopadu prostřednictvím dodatečného updatu. Cross-platform hraní se navíc bude vztahovat pouze na mezigenerační propojení, hráči na PlayStationu a Xboxu se na jedné ledové ploše zkrátka nepotkají.

Během nákupu dostanete možnost využít služby Dual Entitlement, díky které si zajistíte verzi pro současnou i minulou generaci, pokud například v brzké době chystáte pořízení novější mašiny. V takovém případě musíte sáhnout po edici X-Factor, v níž najdete i nějaké ty bonusy, například předběžný přístup. 

Asi vás budou zajímat i ceny, pojďme se tedy podívat do obchodu pod záštitou Microsoftu. Pokud jde o standardní verzi pro Xbox One, za ni zaplatíte 1899 korun, verze pro Xbox Series vyjde na 2099 Kč. X-Factor edici pak pořídíte za 2599 korun. Hra vyjde 14. října. Další informace najdete na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama