Byla oznámena další hra ze světa Star Wars. Na vývoj filmově laděné akční adventury dohlédne Amy Hennig
i Zdroj: Lucasfilm Games
Novinka Byla oznámena další hra ze světa Star Wars. Na vývoj filmově laděné akční adventury dohlédne Amy Hennig

Byla oznámena další hra ze světa Star Wars. Na vývoj filmově laděné akční adventury dohlédne Amy Hennig

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 4. 2022 08:00

Amy Hennig si v herní branži udělala jméno především díky sérii Uncharted, velké naděje vzbuzovaly i další projekty po jejím vedením, především pak hra ze světa Star Wars, na níž pracovala ve studiu Visceral Games. Tu ale EA nakonec zařízlo. Hennig se však evidentně nehodlá vzdát svého snu, hru zasazenou do daleké, předaleké galaxie nakonec zřejmě opravdu vytvoří.

Reklama

  • Slavná scénáristka Amy Hennig se vrací ke Star Wars
  • V rámci Skydance New Media bude ve spolupráci s Lucasfilm Games pracovat na zcela novém příběhu
  • Konkrétní detaily zatím chybí

Nesmíme ale nic zakřiknout, světoznámá scénáristka je totiž teprve na začátku velmi dlouhé cesty. Po rozpuštění Visceral Games našla útočiště pod střechou produkční společnosti Skydance Media, kde má na starost divizi Skydance New Media. A právě zde bude vznikat filmově laděná akční adventura, která odvypráví zcela nový příběh ze světa Star Wars.

Na projektu samozřejmě spolupracuje se společností Lucasfilm Games. “Jsme opravdu nadšeni, že znovu pracujeme s Amy. Spolu s týmem ve Skydance New Media mají talent i ambice potřebné k vytvoření unikátní Star Wars adventury,” komentoval nově oznámený projekt viceprezident Douglas Reilly. “Tvrdě makáme ve spolupráci s týmem zkušených a talentovaných vývojářů, těšíme se, až se s fanoušky Star Wars podělíme o bližší detaily.”

Nadšená je samozřejmě i Hennig. “Často jsem popisovala, jak zhlédnutí Star Wars v roce 1977 v podstatě předrátovalo můj dvanáctiletý mozek, jak nesmazatelně ovlivnilo můj kreativní život a budoucnost. Jsem ráda, že zase pracuji s Lucasfilm Games, abych mohla odvyprávět interaktivní příběhy z galaxie, kterou miluji.”

O hře samotné toho zatím bohužel více nevíme, ale bude samozřejmě zajímavé sledovat, co se z ní nakonec vyklube. Závěrem se sluší dodat, že už jde o druhý projekt, na který bude Hennig dohlížet. Koncem minulého roku totiž byla oznámena akční adventura s licencí od Marvelu, i v tomto případě však chybí bližší detaily.

Novinář naznačil, kdy dojde na odhalení pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order
i Zdroj: Electronic Arts / Star Wars Jedi press kit

Novinář naznačil, kdy dojde na odhalení pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order

Společnost Electronic Arts minulý týden oznámila, že letos vynechá akci EA Play Live, která tradičně doplňovala veletrh E3,…

21. 3. 2022 09:54
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama