Tým Amy Hennig navazuje na tradici Insomniacu. Jejich prvotinou bude AAA akce ve spolupráci s Marvelem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tým Amy Hennig navazuje na tradici Insomniacu. Jejich prvotinou bude AAA akce ve spolupráci s Marvelem

Tým Amy Hennig navazuje na tradici Insomniacu. Jejich prvotinou bude AAA akce ve spolupráci s Marvelem

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

30. 10. 2021 08:00 1

Herní studio Skydance New Media založené v roce 2019 na popud vývojářky Amy Hennig přibližuje povahu svého debutového projektu. Po obecnějším naťuknutí tématu akčních adventur se slavná tvůrkyně Uncharted nově otevřeně hlásí k přetrvávajícímu superhrdinskému trendu. Její příští hra bude se proto naplno vrhne do světa Marvelu a využije jedné z jeho licencí.

Reklama

  • Skydance New Media oznamují spolupráci s Marvelem
  • Jejich první hra nabídne akční jízdu filmového střihu

Oznámení aktivní spolupráce s Marvel Entertainment potvrdilo studio Skydance New Media včerejším dnem. Na své webové stránce vývojáři rozvádí, že chystaná AAA singleplayerová akce, o níž referovali v květnu, představí hráčům zcela nový příběh, jež nevybočí ze žánru akčních adventur. Jak navíc napovídá i pokračující sdělení, projekt neznámého jména se kromě zhmotnění dalšího z mnoha hrdinů pokusí i o redefinici stávajícího přístupu ve vystavování příběhu. Podle vývojářů má tak především dojít na inovativní skloubení vyprávěcího stylu z filmového, televizního i herního odvětví.

„Neumím si pro realizaci našeho prvního titulu představit vhodnějšího partnera, než jakým je Marvel,“ začíná prezidentka studia Skydance Amy Hennig. „Universum Marvelu naplno ztělesňuje akčnost, tajemno i vzrušení mnou adorovaného pulp žánru, přičemž se dokonale doplňuje s interaktivním zážitkem. Je ctí mít prostor odvyprávět dříve nezpracovaný příběh se vší lidskostí, komplexitou i humorem, který dává Marvel postavám jejich nesmrtelnost, a umožnit tak našim hráčům vstoupit do role hrdinů, které tolik milují.“ 

Po tomto úvodním slovu a krátké reakci od vicepresidenta Marvel Games Jaye Onga přechází text do obecnější roviny. Jménem týmu se mluvčí studia Skydance New Media vyznává, že v zájmu oslovení širšího publika zamíří hra vedle tradičních domácích platforem i na početné streamovací služby. S jakým hrdinou, resp. hrdiny se tak ovšem stane, prozrazeno nebylo. Podíváme-li se nicméně na sílící trend přenášení nejslavnějších hrdinů Marvelu do světa her, včetně příprav Wolverina, druhého Spider-Mana či  Marvel's Midnight Suns, velice bychom se podivovali, kdyby i zde nezaznělo jméno dalšího slavného představitele.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama