Bully 2 údajně mělo být odhaleno na The Game Awards. Informace jsou nejasné, se sérií se ale něco děje, tvrdí insider
i Zdroj: Hrej.cz
Bully: Scholarship Edition Novinka Bully 2 údajně mělo být odhaleno na The Game Awards. Informace jsou nejasné, se sérií se ale něco děje, tvrdí insider

Bully 2 údajně mělo být odhaleno na The Game Awards. Informace jsou nejasné, se sérií se ale něco děje, tvrdí insider

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 12. 2021 15:21

Když se náhodou zmíníme o studiu Rockstar, v naprosté většině případů mluvíme o sérii Grand Theft Auto. Zatímco GTA V se těší stále obrovské popularitě a neustále prosakují informace o vývoji dílu nadcházejícího, k vydání má údajně nejblíže pokčaování školní akce Bully.

Reklama

  • Série, na kterou Rockstar od roku 2008 nesáhl, se měla objevit na The Game Awards
  • Tvrdí to insider, informace ale jsou neúplné
  • Je tedy nutné brát spekulace s velkou rezervou

O tom se zmiňuje insider Tom Henderson, který se v posledních měsících proslavil zejména informacemi ke Call of Duty či Battlefieldu. Včera večer na svém Twitteru sdílel několik zajímavých spekulací. „Bully 2 bylo na The Game Awards plánovaný jako potencionální překvapení, jak tvrdí několik lidí, kteří viděli materiály zmiňující se o brzkém odhalení. Informace jsou dost nejasné a vágní. Pokud se toho dozvím více, určitě o tom napíšu.“

Následoval další příspěvek. „Některé zdroje viděly několik týdnů před TGA hratelnou verzi. Ale jak říkám, informace jsou celkem nejasné, přišlo mi ale vhodné ohlásit, že se se sérií určitě něco děje.“ I když by mohlo jít o náhodný výstřel jinak spolehlivého insidera, na spekulace navázal nezávislý tweet redaktora webu GameInformer. Ten sdílel logo školy, ve které se Bully odehrává, společně s popiskem „New story coming 2 you soon“ narážející na druhý díl Bully. Redaktor ale velice rychle svůj profil uzavřel a tweet zneviditelnil.

Jak tedy říká Henderson – i když přesné informace o druhém dílu Bully zatím nemáme, je dost možné, že Rockstar se sérií nějakým způsobem počítá. To je poměrně překvapivá informace – Bully vyšlo v roce 2006, v roce 2008 pak v upravené verzi na dalších platformách, od té doby se ale Rockstar školnímu prostředí vyhýbal. Dle spekulací se tým do vývoje už jednou pustil, v roce 2017 ale opět celý projekt zrušil. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama