Vývoj Bully 2 byl ukončen v roce 2017
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj Bully 2 byl ukončen v roce 2017

Vývoj Bully 2 byl ukončen v roce 2017

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 12. 2020 09:41
Reklama

Fanoušci her z produkce Rockstar Games marně vyhlížejí pokračování akce Bully. Za poslední roky se o vývoji spekulovalo hned několikrát, poslední detaily nicméně naznačují, že Rockstar dává přednost jiným značkám.

Zákulisní informace nabídl insider Tez2. Podle něj se na hře v nějaké formě pracovalo ještě pár let nazpět, v roce 2017 byl ale vývoj zastaven, jelikož bylo potřeba dokončit Red Dead Redemption 2 a pořádně rozjet produkci dalšího dílu oblíbené městské akce Grand Theft Auto, který byl tou dobou v předprodukční fázi. Tvrzení potvrdil také insider s přezdívkou Yan2295.

Nepotvrzené informace z loňského roku naznačovaly, že Dan Houser pracoval na scénáři k pokračování už v roce 2008. Hráči se podle původních plánů měli opět chopit Jimmyho, počítalo se i s dalšími postavami z jedničky. V týmu však panovaly jisté neshody, scénáristé se podle všeho nemohli dohodnout, jak by měli v příběhu pokračovat.

Na hře se ale i nadále pracovalo, Rockstar New England měl závěrem roku 2013 připravenou hratelnou ukázku. Tým se však následně věnoval jiným projektům, které měly vyšší prioritu. Jestli se Rockstar ke značce někdy vrátí, to v tuto chvíli není jisté.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama