Bulánci budou zdarma! Brzy dorazí také multiplayer a verze pro konzole
i Zdroj: SleepTeam / Bulánci press kit
České hry Bulánci Novinka Bulánci budou zdarma! Brzy dorazí také multiplayer a verze pro konzole

Bulánci budou zdarma! Brzy dorazí také multiplayer a verze pro konzole

Jakub Fišer

Jakub Fišer

31. 7. 2023 11:00

Znovuzrození Bulánci již zanedlouho zamíří do online světa, tvůrci totiž konečně zpřístupní dlouho očekávaný online multiplayer. Oznámili také řadu novinek, které chtějí spustit od září a později tohoto roku.

Reklama

  • Autoři nových Bulánků chystají řadu zajímavých novinek
  • V srpnu přijde online multiplayer pro všechny, v září se hra zpřístupní v omezeném režimu pro všechny hráče
  • Další novinky budou následovat, například příchod na Switch, PlayStation a Xbox

Tou největší novinkou, která přichází prakticky hned, je zpřístupnění online multiplayeru pro všechny hráče, ne jen pro podporovatele z crowdfundingové kampaně. Od 1. srpna bude dostupný multiplayer v režimech deathmatch, týmový deathmatch a capture the flag.

Vývojáři ze SleepTeam však s ambiciózními novinkami nekončí. „Už 1. září se omezená verze Bulánků zpřístupní všem zadarmo a hráči tak budou moci změřit své síly s kamarády, kteří hru dosud nevlastnili,“ uvádí SleepTeam v tiskové zprávě.

Roadmapa chystaných novinek
i Zdroj: SleepTeam / Bulánci press kit
Roadmapa chystaných novinek

Zkrátka ale nepřijdou ani ti, kteří si Bulánky na Steamu zakoupili nebo do 31. srpna ještě zakoupí. Coby bezplatný bonus totiž obdrží veškerý oznámený obsah, který do hry vyjde. Další bonusy obdrží i podporovatelé ze Startovače, kteří se mohou těšit na speciální skin a exkluzivní přístup k zatím nevydanému obsahu.

Podle zveřejněné mapy plánů je však patrné, že Bulánci ještě mají co nabídnout. V průběhu roku má dorazit několik nových herních režimů pro online multiplayer, řada zbraní, nových lokací (včetně vyhlíženého editoru map) a rozšířit se má i dostupnost. Bulánci dorazí jak na Nintendo Switch, tak na konzole PlayStation a Xbox. Zatím bohužel není jasné, kdy se tak stane.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama