Bulánci vyšli na Steamu do předběžného přístupu. Hráči jsou poměrně kritičtí, hra si drží smíšené hodnocení
i Zdroj: SleepTeam / Bulánci press kit
Novinka Bulánci vyšli na Steamu do předběžného přístupu. Hráči jsou poměrně kritičtí, hra si drží smíšené hodnocení

Bulánci vyšli na Steamu do předběžného přístupu. Hráči jsou poměrně kritičtí, hra si drží smíšené hodnocení

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 11. 2022 14:13

Studio SleepTeam se po extrémně úspěšné kampani na Startovači zabývalo více než rok vývojem Bulánků. Po příslibu příchodu hry do předběžného přístupu se tak včera skutečně stalo a v rámci odstartování akce Czech & Slovak Games Week se vražedné polštáře dostaly na Steam.

Reklama

  • Bulánci vchází do early accessu
  • Zatím si hra drží smíšené hodnocení, vývojáři ale budou pracovat na nápravách

Early access nabídne celkem tři úrovně, a to Továrnu, Pohádku a Disco. Jak už z trailerů víme, Bulánci si prošli kompletní grafickou proměnou do moderního 3D hábitu. Vývojáři upozorňují, že jde skutečně o ranou fázi vývoje a v průběhu času do ní budou přibývat nejen opravy, ale také spousta dalšího obsahu. V rámci včerejšího vysílání Czech & Slovak Direct Showcase jsme se navíc dočkali i nového traileru.

V tuto chvíli si můžeme zahrát dva režimy, a to klasický deathmatch a capture the flag. Do budoucna se máme dočkat příchodu dalších map, režimů či dokonce online multiplayeru. Vstup na Steam brali vývojáři jako zapojení komunity, jak se ale ukazuje, ta zatím tak pozitivní není. Návrat Bulánků má smíšené hodnocení, nejčastěji se ozývá kritika vůči umělé inteligenci či pohybu. 

“Obsah hry budeme neustále rozšiřovat, ale nechceme prozrazovat všechno. V průběhu vývoje jsme naplánovali milníky, kdy do hry přibudou nová prostředí, zbraně, úpravy nebo nové kapitoly z historie,” vysvětluje Jaroslav Wagner.

“Máme za sebou náročné období. Málokdo si dovede představit, kolik práce obnáší vývoj takové hry. Bulánci už dávno nejsou malá hra, její obsah postupně nabobtnal. Museli jsme hledat nové a nové kolegy, a jako by toho bylo málo, světem mezitím otřáslo několik významných krizí. Vše jsme ale ustáli a doufáme, že si hráči hru v předběžném přístupu užijí. Budeme se těšit na jejich zpětnou vazbu,” dodává Jaroslav Wagner. Plné vydání je naplánováno na druhou polovinu příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama