Blizzard odhaluje Warcraft Arclight Rumble, mobilní hru inspirovanou Clash Royale
i Zdroj: Blizzard
Mobilní hraní Novinka Blizzard odhaluje Warcraft Arclight Rumble, mobilní hru inspirovanou Clash Royale

Blizzard odhaluje Warcraft Arclight Rumble, mobilní hru inspirovanou Clash Royale

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 5. 2022 08:29

Na včerejší večer si studio Blizzard připravilo velice důležitou konferenci, na níž mělo odhalit novou mobilní hru ze světa Warcraft. Spekulací a údajných žánrů bylo opravdu spousta, tudíž hráči až do poslední vteřiny netušili, co si vlastně vývojáři pro své fanoušky připravili – výsledkem je nakonec Warcraft Arclight Rumble.

Reklama

  • Blizzard odhaluje novou mobilní hru Warcraft Arclight Rumble
  • Hra si bere inspiraci od Clash Royale, žánr hry studio nazývá jako “tower offense”
  • Hra se soustředí na singleplayer a coop

Už první záběry ze hry jasně ukazují, kde se vývojáři inspirovali. Warcraft Arclight Rumble přebírá princip her jako Clash Royale. Hráči musí pomocí balíčku vybraných karet bojovat na vertikálních mapách, kde je jejich úkolem ubránit vlastní bázi a proniknout do základny druhé strany. K tomu jim pomůžou nejen obranné stavby, ale také karty jednotek. Hra bude obsahovat i různé schopnosti a široký výběr map.

Překvapivě hra nebude čistě o multiplayerových šarvátkách – vývojáři dokonce tvrdí, že nejde o hlavní zacílení hry. Arclight Rumble chce lákat především na plnění singleplayerové kampaně a hraní s kamarády v rámci kooperačního režimu. Blizzard slibuje také dungeony a raidy, které budou podobné víceúrovňovým soubojům z Hearthstone. 

Vzhledem k faktu, že hra bude F2P, se zde samozřejmě setkáme s monetizací. Dle webu PCGameru, jehož redaktoři si mohli hru vyzkoušet, si hráči mohou za reálné peníze koupit samotné jednotky, zkušenosti pro ně a násobiče zkušeností. Údajně ale nejde o agresivní  implementaci, minimálně na začátku hry. Hra brzy vejde do beta testování, kam se můžeme registrovat buď skrze App Store, nebo  Google Play.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama