Beta Modern Warfare 3 má už své datum. Podle úniků se dočkáme začátkem října
i Zdroj: Sledgehammer Games / Activision
Modern Warfare 3 Novinka Beta Modern Warfare 3 má už své datum. Podle úniků se dočkáme začátkem října

Beta Modern Warfare 3 má už své datum. Podle úniků se dočkáme začátkem října

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

19. 8. 2023 09:15

Před několika dny jsme se po delší době čekání konečně dočkali velkého odhalení Modern Warfare 3. Titul, tak jak tomu bylo loni a roky předtím, se znovu ozval s pompézním a také akcí nabitým trailerem, který nakonec vyjevil, že hra vyjde 10. listopadu. Než se tak stane, je tu ovšem i beta, která je už nutností série. Ta, jak už jsme dříve uvedli, bude mít znovu formu dvou sousledných fází. První, kdy bude betaverze po určitou dobu exkluzivní na PlayStationu a jež přijde dříve, a druhou, kdy se ukáže i na PC a Xboxu.

Reklama

  • Call of Duty: Modern Warfare 3 obdrží svou první betu nejspíše už 6. října
  • Znovu by měla proběhnout ve dvou vlnách, kdy po této exkluzivní betě pro PlayStation údajně dorazí 12. října i na zbylé platformy

Podle informací, které již dříve během tohoto roku sdílel na Gaming Insider Tom Henderson, měla začít první beta pro PlayStationu od 6. října. Tato zpráva se nyní potvrzuje s únikem materiálů. Obrázek, který zveřejnil jeden z prodejců britského řetězce Game, naznačuje totiž to, že beta začne 6. října, načež dle Hendersona skončí 10. října. 

V těchto datech bude hra dostupná jen na PS4 a PS5, a to o dříve zmíněných pět až šest dní dříve. S ohledem na druhou betu, jde poté o datum konání od 12. do 16. října. Tehdy bude hra dostupná už pro všechny cílové platformy – PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series a PC –, kdy předběžný přístup do kampaně začne během 2. listopadu. 

První odhalení gameplaye nás nicméně čeká už dříve, jelikož Geoff Keighley opět přinesl vlastní příspěvek. Díky němu tak víme, že příležitost hru spatřit v prvních záběrech z hraní přijde už 22. srpna při zahajování Gamescomu, kdy se objeví na Opening Night Live.

Vrátíme-li se ještě jednou k betě, je ovšem také dobré potrhnout to, že zatím není nic známo o jejím přesném obsahu. Vývojáři ze Sledgehammer byli při poslední prezentaci hry zaměstnáni spíše tím, aby zmínili výčet dlouho vyhlížených změn, jako je hlasování o další mapě, klasická mini mapa a návrat zombie, a tak betu přímo nezmínili. 

Nicméně, jisté změny padly, a některé možná zahrnou i betu. Jednou takovou je například skutečnost, že po řadě spekulací nyní oficiálně víme, že MW3 bude při svém vydání skutečně obsahovat všech 16 ikonických map z MW2 (2009).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama