Autoři A Plague Tale: Requiem nabádají hráče, aby nezveřejňovali spoilery
i Zdroj: Asobo / Focus Entertainment
A Plague Tale: Requiem Novinka Autoři A Plague Tale: Requiem nabádají hráče, aby nezveřejňovali spoilery

Autoři A Plague Tale: Requiem nabádají hráče, aby nezveřejňovali spoilery

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 10. 2022 11:05

Nepříjemný spoiler může vzniknout velmi jednoduše, stačí krátké video, obrázek, nebo dokonce jedna prostá věta vyzrazující podstatný detail z konkrétního filmu, seriálu nebo videohry. A přesně toho se obávají autoři ze studia Asobo.

Reklama

  • Autoři A Plague Tale: Requiem varují před spoilery
  • Hráče prosí o ohleduplnost
  • Zároveň doporučují ztlumit některé výrazy na sociálních sítích

A Plague Tale: Requiem dorazí už zkraje příštího týdne, vývojáři se tedy rozhodli zveřejnit malé upozornění. Na Twitteru prosí hráče, aby si dvakrát rozmysleli, co umístí na sociální sítě, některé příspěvky by totiž mohly vyzradit zásadní příběhové momenty, a tím pádem zkazit zážitek ostatním lidem.

Tvůrci dodávají, že budou moc rádi, když se o hře bude diskutovat, sami si ostatně s oblibou čtou příspěvky od věrných fanoušků. I proto doufají, že hráči zachovají ohleduplnost a nebudou šířit citlivé materiály.

Zároveň připomínají, že na sociálních sítích lze ztlumit výrazy související s hrou, doporučují zablokovat její název a také jména hlavních protagonistů. Tím lze potenciální spoilery elegantně obejít.

Studio také uvolnilo další ukázku. Tentokrát se věnuje dovednostem malého Huga, který zvládá manipulovat s početnými hejny nenasytných krys. A Plague Tale: Requiem vyjde 18. října na PC a konzolích Xbox Series, PlayStation 5 a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama