Artbook trilogie Mafia je hotový. Sběratelům udělá radost už brzy
i Zdroj: Tisková zpráva
České hry Mafia Novinka Artbook trilogie Mafia je hotový. Sběratelům udělá radost už brzy

Artbook trilogie Mafia je hotový. Sběratelům udělá radost už brzy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

7. 9. 2022 11:48

K dvacátému výročí vydání prvního dílu série Mafia vzniká mimojiné i kniha The Art of Mafia Trilogy, obsahující známé i dosud neviděné koncepty a fotografie z vývoje všech tří her. Kniha vzniká ve spolupráci studia Hangar 13 a českého obchodního řetězce Xzone a dnes bylo oznámeno, že je hotova.

Reklama

  • Artbook The Art of Mafia Trilogy je hotový
  • Do prodeje by měl zamířit velmi brzy

„Kniha The Art of Mafia Trilogy je oslavou 20. výročí série. Nahlíží do její spletité historie a fanoušky nadchne i některými dosud nezveřejněnými materiály. Fanoušci se mohou těšit na 236 nabitých stran, na kterých najdou nejen nádherné concept arty, ale například i historické fotografie z vývoje,“ láká fanoušky série oficiální popis. Historické okolnosti v knize popisuje generální manažer 2K Czech a Hangar 13 Roman Hladík nebo umělecký ředitel remaku Mafia: Definitive Edition Petr Motejzík. Své poznámky a vzpomínky ale připojili i další autoři, kteří se na sérii podíleli.

Vznikají dvě jazykové mutace, kromě globální anglické také domácí česká. Do distribuce by kniha měla zamířit ještě během září. Přímo v obchodě Xzone je dostupná za 999 korun, dostupná bude ale i v dalších obchodech a knihkupectvích. O distribuci se společně s 2K Games stará lokální Cenega Czech s.r.o.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama