Do desítky nejprodávanějších fyzických her dle JRC se v srpnu vrátila Mafia
i Zdroj: Hangar 13
Novinka Do desítky nejprodávanějších fyzických her dle JRC se v srpnu vrátila Mafia

Do desítky nejprodávanějších fyzických her dle JRC se v srpnu vrátila Mafia

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 9. 2022 09:37

Řetězec herních obchodů JRC zveřejnil další měsíční žebříček prodejů fyzických kopií her. Žádné velké překvapení nečekejte, zaujme snad jen klesající zájem o NHL 22 a návrat kompilace Mafia Trilogy.

Reklama

  • V žebříčku prodejů fyzických kopií dle JRC se během srpna nic moc zajímavého nedělo
  • NHL 22 padá, zájem stoupl o Mafii, daří se exkluzivitám pro PlayStation

Nejprodávanější hrou stále zůstává FIFA 22, pravděpodobně jde ale o její poslední měsíc. Celkem pragmaticky lze totiž předpokládat, že ji v září nahradí nový ročník 23, který vychází na úplném konci měsíce. Na bedně tentokrát nenajdeme NHL 22, které spadlo až na 6. místo. Dařilo se totiž exkluzivitám od Sony, o které měli zájemci o krabičky obrovský zájem. Hodně se nakupoval Horizon Forbidden West i Gran Turismo 7.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ HRY JRC ZA SRPEN 2022

 

  1. FIFA 22
  2. Horizon: Forbidden West
  3. Gran Turismo 7
  4. Grand Theft Auto V
  5. Minecraft
  6. NHL 22
  7. F1 22
  8. God of War
  9. The Sims 4
  10. Mafia Trilogy

Nechybí řada stálic jako je GTA V, God of War, Minecraft nebo The Sims 4. Fanoušci formulového závodění stále nakupují červencového premianta F1 22 a do tabulky se po delší době vrátila i Mafia Trilogy. Pravděpodobně v souvislosti s dvacátým výročím vydání původní hry a oznámením vývoje dalšího pokračování.

Léto ale příliš zajímavé není, my jsme především zvědaví na nabitou podzimní sezónu. I ta bude letos slabší než obvykle, ale Call of Duty: Modern Warfare 2, FIFA 23, NHL 23 a nakonec především megahit God of War: Ragnarok určitě výsledky pořádně zahýbají. Vedle toho bude zajímavé sledovat, jestli dokáže prorazit Ubisoft s prokletým Skull & Bones, jak Nintendo prodá nové Pokémony (což je v krabičkové verzi tradičně velmi silná kombinace) a jak se povede prosincový horor Callisto Protocol, který je podle naší ankety nejočekávanější hrou Vás, čtenářů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama