Animace smrti jsou sice chloubou The Callisto Protocol, teď je ale můžete přeskočit
i Zdroj: Striking Distance / Krafton
The Callisto Protocol Novinka Animace smrti jsou sice chloubou The Callisto Protocol, teď je ale můžete přeskočit

Animace smrti jsou sice chloubou The Callisto Protocol, teď je ale můžete přeskočit

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 12. 2022 16:33

Několik dnů stará aktualizace hororové akce The Callisto Protocol přinesla několik očekávaných vylepšení technického stavu PC verze hry, zároveň ale mírně vylepšila i hratelnost jako takovou. Mimo jiné nově hra umožňuje přeskakovat mimořádně brutální animace smrti, které patří k jejím největším chloubám.

Reklama

  • Aktualizace před pár dny přinesla několik oprav a vylepšení The Callisto Protocol
  • Zrychlila léčení, změnu zbraní a umožňuje přeskakovat animace smrtí

O tom, že se v The Callisto Protocol bude velmi krvavě a kreativně umírat autoři básnili ještě před vydáním, a novinka se sestřihem těchto brutálních poprav patřila v posledních týdnech k vůbec nejpopulárnějším textům na Hrej. Ne všichni hráči jsou ale na sledování hrdiny v bolestivých křečích zvědaví. Jeden z redaktorů magazínu PCGamer dokonce po nějaké době usoudil, že jsou drsné a často velice dlouhé animace spíše kontraproduktivní a hře moc nepřispívají.

Pokud nechcete, animace už sledovat nemusíte. Hra jako taková se pak dočkala několik zjednodušení. Především byly zrychleny animace léčení a přepínání zbraní. To znamená, že bude o něco jednodušší udržet hlavního hrdinu v boji při životě, případně se dostat z nejhorších šlamastyk. Autoři vedle toho slibují další vylepšení z kategorie “quality of life”, tedy pohodlí hraní, vylepšení stability hry nebo opravy některých chyb v lokalizacích.

Práce na počítačové verzi hry ale nekončí. Studio Striking Distance má chystat další opravné balíčky, které by měly hru dále optimalizovat a zpříjemňovat. Právě výkon na počítačích byl jedním z nejkritizovanějších prvků během vydání na začátku prosince.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama