Aktualizace Gran Turismo 7 přináší legendární Suzuki nebo okruh ve Watkins Glen
i Zdroj: PlayStation Blog
Gran Turismo 7 Novinka Aktualizace Gran Turismo 7 přináší legendární Suzuki nebo okruh ve Watkins Glen

Aktualizace Gran Turismo 7 přináší legendární Suzuki nebo okruh ve Watkins Glen

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 6. 2022 15:17

Už zítra v osm hodin ráno našeho času dorazí do závodního titulu Gran Turismo 7 macatá aktualizace s atraktivním novým obsahem. Konkrétně půjde o trojici vozidel včetně notoricky známého speciálu Suzuki V6 Escudo, závodního okruhu Watkins Glen a nových kolekcí v Café.

Reklama

  • Zítra ráno vyjde aktualizace Gran Turismo 7
  • Přinese tři nová auta, okruh ve Watkins Glen a nová menu v Café

Mezi novými vozidly se vyjímá především Suzuki V6 Escudo Pikes Peak Special ’98, hillclimbový speciál Suzuki, který se pravidelně objevuje v každém pokračování série Gran Turismo, ale chyběl v multiplayerovém Sport. Vedle agresivního vzhledu je známý především pro glitch v Gran Turismo 3, kde šlo dosáhnout rychlosti 2147483647 mil za hodinu a tím zamrznout hru.

Dále do hry zamíří vylepšená verze konceptu Suzuki Vision Gran Turismo ve verzi Gr.3. Ta místo hybridního pohonu základního konceptu používá dvojitě přeplňovaný vidlicový osmiválec z dvou bloků Hayabusa, původně využívaných v silničním motocyklu. Motor proto dosahuje neobvykle vysokých otáček atakujících hranici 10 tisíc RPM. 

Trojici uzavírá hotrodový speciál Ford Roadster z roku 1932.

Seznam tratí se rozrostl o Watkins Glen International, historické závodiště v srdci státu New York. Do roku 1980 se zde jezdila Velká cena Spojených států Formule 1. Dnes okruh drží licenci FIA úrovně 2, vlastní jej NASCAR a právě NASCAR zde patří k nejzajímavějším závodům. Kromě toho je okruh také domovem místního vytrvalostního podniku na šest hodin nebo velké ceny severoamerického šampionátu cestovních vozů.

Výčet novinek uzavírají nová menu pro Gran Turismo Café. Na dvacáté úrovni sběratelství hráči dostanou kolekci Toyoty 86 a Hondy Type R. Na 32. úrovni pak čeká nová kolekce vozidel s rotačními motory, zajímavá hlavně pro fanoušky Mazdy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama