PlayStation šlape na plný plyn v seriálové tvorbě. Adaptace se dočká Horizon, Gran Turismo i God of War
i Zdroj: Hrej.cz / David Plecháček
Novinka PlayStation šlape na plný plyn v seriálové tvorbě. Adaptace se dočká Horizon, Gran Turismo i God of War

PlayStation šlape na plný plyn v seriálové tvorbě. Adaptace se dočká Horizon, Gran Turismo i God of War

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 5. 2022 14:23

Společnost PlayStation se zřejmě zhlédla v seriálové tvorbě. Dle informací v komentáři k prezentaci filmové divize Sony pro investory se totiž seriálové adaptace dočká trojice významných značek Horizon, God of War a překvapivě i Gran Turismo.

Reklama

  • PlayStation pracuje na dalších třech seriálech dle svých značek
  • S Netflixem tvoří Horizon, Amazon se stará o God of War a vzniká i seriál Gran Turismo

Ty se tak zařadí po bok chystaného The Last of Us od HBO, Twisted Metal nebo filmů Ghost of Tsushima a již vydaného a úspěšného Uncharted.

V prezentaci se Sony chlubí tím, že jde o nejvýznamnějšího nezávislého tvůrce obsahu současné éry streamovacích služeb, a potvrzuje to i rozšířením partnerství do snad všech zajímavých směrů. Zatímco zmíněné The Last of Us vzniká pod křídly HBO a Twisted Metal pro NBC, na seriálu Horizon pracuje s Netflixem a God of War zase vzniká pro Amazon. U Gran Turismo se zatím mluví o začátcích projektu a není jasné, v jaké koprodukci vznikne. Ve všech případech pak platí, že nevíme nic o tom, co by měly seriály ukazovat, nebo o jejich štábu a obsazení. To jsou záležitosti více či méně daleké budoucnosti.

Zmínky o nových seriálech nenajdete přímo ve slidech, ale přišly v namluveném komentáři, upozornil na ně analytik David Gibson. Co by podle vás měly adaptace zmíněných her v televizi ukázat?

Současné plány nejsou pro Sony jistě finální. Nedávno zakoupené studio Bungie už dříve potvrdilo, že by chtělo seriálově zpracovat i svou značku Destiny a se skutečnými herci by jistě prokoukla i mírně pozapomenutá značka inFamous.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama