Vývoj LotR MMO je na začátku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj LotR MMO je na začátku

Vývoj LotR MMO je na začátku

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 11. 2020 19:20 2
Reklama

Pán Prstenů se zdá jako zapomenutá filmová série co se herní tvorby týče. Nových titulů se moc nedočkáváme, tato kletba by se ale měla zlomit v příštích letech. Kromě adventury Gollum má přijít i mobilní hra nebo MMO od Amazonu. Jenže jeho existence je roky daleko.

O hře, na které spolupracuje Amazon s čínským vydavatelem Leyou, toho moc nevíme. Má se jednat o F2P titul, který není spojený se seriálem, na kterém Amazon taktéž pracuje. Ale vývoj hry je i po dvou letech nejspíše teprve na začátku. Pracovní nabídky totiž poptávají senior animátora a uměleckého ředitele, kteří budou tvořit základy pro hru.

Animátor bude konkrétně spolupracovat s uměleckým ředitelem a vedoucím designerem soubojů na základech průzkumu, souboje a vyprávění příběhu. Umělecký ředitel má vytvořit světový tým, který musí vymyslet umělecký styl odlišný od filmů a her ze světa Pána Prstenů. Amazon ale poptává i vedoucího UI a umělce tvořícího prostředí světa.

Spekulace hovoří o tom, že se uvnitř studia dělá malá restrukturalizace a samotný Amazon zatím neví, co do připravovaného MMO vlastně chce. Vývoj takové hry ale trvá dlouho a pokud se nyní mají tvořit začátky, vydání můžeme čekat za více než 4 roky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama