co-vse-prinese-update-2-0-pro-ps4
Novinka Co vše přinese update 2.0 pro PS4?

Co vše přinese update 2.0 pro PS4?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 10. 2014 11:45 3
Reklama

Sony přibližuje, co všechno by měl obsahovat očekávaný update konzole PlayStation 4 nesoucí označení hodné milníku – 2.0. V minulosti jsme vás již informovali o slíbené podpoře YouTube, sdílení her a v neposlední řadě také podpoře barevných témat menu konzole. Tím to ale nekončí, a nejnovější příspěvek na evropském PS blogu slibuje daleko více.

Těšit se můžeme například na USB hudební přehrávač, který bude podporovat hraní hudby na pozadí vaší hry a bude znát většinu rozšířených hudebních formátů. Rozšířených možností se má dočkat aplikace Live from PlayStation, která nyní bude například obsahovat lepší filtry pro vyhledávání konkrétního obsahu. Rovněž jednodušší bude vyhledávání přátel, to slibuje intuitivnější přístup a také našeptávání toho, kdo by se kamarádem stát mohl.

Obsah disku PS4 půjde nyní kompletně zálohovat na externí USB úložiště a posléze z něj půjde také obnovit.

Vylepšení se dočká základní nabídka hry ukazující poslední hry či aplikace a rovněž knihovna se má dočkat úprav k lepšímu – jmenovitě možností řazení a filtrů obsahu. Co se knihovny týče, tak měsíční nášupy v podobě PS+ her si budeme moci jen přidávat do své knihovny, aniž by se začaly ihned stahovat na disk konzole.

A konečně – obsah disku PS4 půjde nyní kompletně zálohovat na externí USB úložiště a posléze z něj půjde také obnovit. Celá aktualizace nese označení Masamune a bude k mání v zatím blíže neurčené datum tento podzim.

Tak co na to říkáte? Líbí se vám výčet novinek, nebo se raději stále zuby nehty držíte konkurence a nějaký PlayStation vás jen tak nezaujme?

Co vše přinese update 2.0 pro PS4?
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama